Gość sokens Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ...a ja zregenerowałem siłowniki pokrywy bagażnika,mianowicie nalezy je w miarę rozsadku lekk zgiąć ... i na razie problem z głowy :one: viehu w jakie sposób wygiąć te siłowniki? przy otwartej klapie? i wyginać cały siłownik czy tylko ten srebrny pręt? no i w którą strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elraf Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 OOOO mówimy o wiginaniu siłowników od VW T2 czy oryginalnych? Może i ja się przyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarros Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 jak kogos interesuja silowniki do klapy do hatchbacka to moge jutro podpytac na zaprzyjaznionym szrocie za ile by poszły, bo jak dzisiaj bylem i ogladalem to byly i to w dobrym stanie!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 może będa też mieli takie odboje które są na klapie bagażnika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viehu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ...co do tych odboi, to nie nastawiał bym się na odzysk, przy próbie wyciagniecia urwą się. Są całe gumowe, wiec trzeba bedzie zaiwestować ok.25 pln w nowe (za 2szt.). Ja wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 no mi też już 2 potrzebne, chciałem zdjać jedną oblukać i sie . . urwała :/ ale co w ASO kupiłeś ?? jak ich nie miałeś to CI tak stukało z tyłu ?? bo mi klapa drga na nieruwnościach i słychać tylko nie jestem pewien czy to przez odboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viehu Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ...zrobiłem jeszcze jedna rzecz, na półke tylna (N14 3d), na jej krawędź założyłem stara uszczelke taką jak do drzwi,w zamian za odboje pokrywy bagażnika dociskajace półkę-moje były juz uszkodzone. Jest lepiej, bo półka nie podskakuje, jest ciężka i te skrzydełka z boku... P.S. Nowe odboje tylej klapy tak na dobra sprawe niczego nie zmieniły,a regulacja na zaczepie zamka sprawia że klapa ciężko zamyka sie. Mysle ze stuki jest to ogólnie wynik utraty swojej sztywnosci całej bryły nadwozia. Jak tam siłowniki tylnej klapy, podgięte??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ja podgiołem ale i tak spada czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość avessoft Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam, mam podobny problem ale ... mam Nissana Sunny n14 sedan (4d) r91, gdy otwieram bagażnik klapa nie trzyma się w górze,okazało się że są wyciągnięte jakieś 2 druty (?) i nie wiem jak je założyć proszę o pomoc np fotki lub sposób założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jeżeli jeszcze potrzebujesz tych fotek to moge cyknąć fotke u mnie tych 'drutów' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaskal Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a powiedzcie mi co jest u mnie?? klapa sie nie podnosila sama tylko musialem reka ja do gory brac, wymienile silowniki i nadal to samo tylko ze teraz lzej chodzi, zastanawiam sie juz nawet czy tam aby nie dziala to jakos cisnieniowo;/ mam p10;/ pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a powiedzcie mi co jest u mnie?? klapa sie nie podnosila sama tylko musialem reka ja do gory bracA w jakim aucie klapa bagażnika sama się podnosi???? raczej w żadnym. Niestety muszę Cię zmartwić musisz się trochę się wysilić i sam otwierać klapę bagażnika A jeszcze jedno pomyliłeś dział to jest Sunny a ty powinieneś napisać w dziale Primera. Chyba że nie było tam takiego tematu i napisałeś tutaj. Jak tak to się chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi