Gość jur Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam - zwracam się do wszystkich- szukam rysunków elementów gażnika 21L304-06 , dwugardzielowy , występuje w primerce z katalizatorem na silniku GA16DS. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam - zwracam się do wszystkich- szukam rysunków elementów gażnika 21L304-06 , dwugardzielowy , występuje w primerce z katalizatorem na silniku GA16DS.Z góry dziękuję i pozdrawiam! Podaj adres e-mail to puszcze co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jur Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mój e-mail to jurjag@o2. P.S. w serwisie nissana w Lublinie stwierdzili że takich rysunków nie mają ? Pozdrawiam! [ Dodano: Pią 10 Mar, 2006 17:26 ] Mój e-mail to jurjag@o2.pl P.S. w serwisie nissana w Lublinie stwierdzili że takich rysunków nie mają ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam - zwracam się do wszystkich- szukam rysunków elementów gażnika 21L304-06 , dwugardzielowy , występuje w primerce z katalizatorem na silniku GA16DS.Z góry dziękuję i pozdrawiam! gdyby cię interesowała isntrukcja obsługi do primy, jest tam rozrysowany pięknie cały gaźniczek to mogę podesłać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam - zwracam się do wszystkich- szukam rysunków elementów gażnika 21L304-06 , dwugardzielowy , występuje w primerce z katalizatorem na silniku GA16DS.Z góry dziękuję i pozdrawiam! gdyby cię interesowała isntrukcja obsługi do primy, jest tam rozrysowany pięknie cały gaźniczek to mogę podesłać :wink: Nie pisz , że masz tylko podeślij koledze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ma ktoś jeszcze takie dane i rysunek z opisem tego gaźnika? Jak tak to mail: kamar18@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Poprosilbym jeszcze na pwrzos@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.