Gość primer69 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 witam mam pytanie czy w primerce 2.0 TD 97r. trzeba wymieniać cały rozrząd czy tylko paski ostatnio były wymieniane w 2002 oraz pilot od centralnego mi siadł przy tych mrozach po wymianie baterii nic sie nie poprawiło czy da rade to usunąć samodzielnie czy warsztat mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba.boss Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 pilot od centralnego mi siadł przy tych mrozach po wymianie baterii nic sie nie poprawiło czy da rade to usunąć samodzielnie czy warsztat mnie czeka co do pilota to ten temt byl juz poruszany wiec naprzyszlosc prosze poszukac w satrych postach.Z tego co wiem to pilota trzeba zaprogramowac jedynie co moge ci pomuc to zacytowac jednego z kolegow jak to sie robi 1. przekręcić kluczyk w stacyjce 6 razy w ciągu 10 sekund (włączasz zapłon i wyłączasz), po 6 razie na pozycję ACC i powinien mrugnąć kierunkami 2 razy. 2. trzymając pilota blisko stacyjki wcisnąć i trzymać na pilocie UNLOCK, trzymając UNLOCK wciskasz 3 razy LOCK- powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 3. następnie bierzesz drugiego pilota i też wciskasz i trzymasz UNLOCK i 3 razy wciskasz LOCK- znów powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 4. na końcu przekręcasz na pozycję ZAPŁON i wtedy powinien mrugnąć 2 razy. i powinno dzialac. co do rozrzadu to miewiem jak to jest w TD ja czeso sie zmienia paski i rolki bo mam Bezyne pozdrowienia Sebastian :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Witaj, Rozrząd wymienia się co 80 kkm, kompletny: 2 paski, 2 napinacze i 1 rolka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primer69 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Z góry dzięki ide sprawdzić czy bedzie działac jak tak to napisze wam o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.