Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

bagaznik bez lampki P10

Gość eko

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem bo gdy otwieram klape od bagaznika to nie zapala mi sie zaroweczka.Probowalem naprawic ten "czujnik" co jest w zamku od klapy ale go troche zmasakrowalem.Czy ktos wie czy dostane taki czujnik w sklepie < P10>

U mnie czasami dziala , czasami nie. Gdzie dokladnie znajduje sie wlacznik tego podswietlenia ? A co do kupienia to mysle, ze trzeba popytac osob na allego. Duzo jest primer do sprzedania na czesci.

Gość Mariusz Szwałkiewicz

Witam. Też miałem problem z włącznikiem oswietlenia bagażnika, ale muszę się przyznać ,że poszedłem na łatwiznę i zastosowałem włącznik od fiata. Po prostu wkręciłem go w miejsce spinki tapicerki, obok zamka, podłączyłem kabel masowy i świci jak złoto.

Gdzie dokladnie znajduje sie wlacznik tego podswietlenia ? quote]

ten czujnik od podswietlenia znajduje sie pod tapicerka klapy zaraz za zamkiem takie male biale ustrijstwo

• 1 miesiąc temu...

Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat nieszczęsnej lampki.

Wszystko działało ponad rok, lampka zapalała się przy otwieraniu bagażnika, dziś niestety zaniemogła :cry:

Żarówka jest OK, styki czyste więc może ten czujniczek?

Spróbowałem zewrzeć ze sobą dwa kebelki które idą bezpośrednio do tej białej kostki w zamku bagażnika, ale też nic. Co radzicie? Gdzie jeszcze szukać przyczyny?

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...