Gość eko Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Mam problem bo gdy otwieram klape od bagaznika to nie zapala mi sie zaroweczka.Probowalem naprawic ten "czujnik" co jest w zamku od klapy ale go troche zmasakrowalem.Czy ktos wie czy dostane taki czujnik w sklepie < P10> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axg Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 U mnie czasami dziala , czasami nie. Gdzie dokladnie znajduje sie wlacznik tego podswietlenia ? A co do kupienia to mysle, ze trzeba popytac osob na allego. Duzo jest primer do sprzedania na czesci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Szwałkiewicz Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witam. Też miałem problem z włącznikiem oswietlenia bagażnika, ale muszę się przyznać ,że poszedłem na łatwiznę i zastosowałem włącznik od fiata. Po prostu wkręciłem go w miejsce spinki tapicerki, obok zamka, podłączyłem kabel masowy i świci jak złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eko Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Gdzie dokladnie znajduje sie wlacznik tego podswietlenia ? quote] ten czujnik od podswietlenia znajduje sie pod tapicerka klapy zaraz za zamkiem takie male biale ustrijstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axg Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Dzieki , sprawdze jak tylko zrobi sie cieplej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skYwriter Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat nieszczęsnej lampki. Wszystko działało ponad rok, lampka zapalała się przy otwieraniu bagażnika, dziś niestety zaniemogła :cry: Żarówka jest OK, styki czyste więc może ten czujniczek? Spróbowałem zewrzeć ze sobą dwa kebelki które idą bezpośrednio do tej białej kostki w zamku bagażnika, ale też nic. Co radzicie? Gdzie jeszcze szukać przyczyny? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.