Gość BEDZIEK Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Mam pytanko czy w P10 jest ten filtr przeciwpyłkowy?? Nie wiem czy był kiedyś wymieniany ja już mam nissana 1.5 roku i nawet nie wiem czy taki filtr jest? Jeżeli jest to prosze powiedzieć jak go wymienić i czy jest b.drogi!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jak masz klimatyzację to pewnie jest, u mnie niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BEDZIEK Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Mam klime! patrzyłem w instrukcji nawet zmianki nie ma na ten temat!dzisiaj sprawdze za schowkiem i za przednią atrapą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axg Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Temat byl juz poruszany wiele razy, wystarczy skorzystac z opcji "szukaj". W P10 bez kilmy nie ma filtru przeciwpylkowego, a czy w wersji z klima jest ? Tego nie wiem, ale podejrzewam ze takze brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loop Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja mam klimę szukałem filtra i go nie znalazłem więc chyba go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 też mam klimę ale takiego filtra niestety brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 U mnie klimy brak... i filtra też, ale zastosowałem proste rozwiązanie. Na wlot powietrza do dmuchawy, pod przednią szybą założyłem odpowiednio przycięty wkład z pochłaniacza kuchennego. I już nie mam ciągłego problemu z kurzem w nawiewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snake Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 W Primerze P10 nie ma filtra przeciwpyłkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 U mnie klimy brak... i filtra też, ale zastosowałem proste rozwiązanie. Na wlot powietrza do dmuchawy, pod przednią szybą założyłem odpowiednio przycięty wkład z pochłaniacza kuchennego. I już nie mam ciągłego problemu z kurzem w nawiewach. Podobno dobry jest tez patent z damska rajstopą W Primerze P10 nie ma filtra przeciwpyłkowego. Potwiedzam, ani z klima, ani bez klimy. PS. Mam klimatyzacje to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 W Primerze P10 nie ma filtra przeciwpyłkowego. Jest. Przynajmniej w niektórych. Mówiłem o tym juz w kilku tematach. Sam bym o tym nie wiedział ale z nawiewów mojej P10 '95 prawie mi nie dmuchało chociaż dmuchawa dawała na maksa. W ASO Nissana też nie potrafili go znaleźć. Dopiero jak przyniosłem stary, który wymontowałem z logiem Nissana to po naniesionym numerze doszli że jednak do P10 taki filtr też jest i mi go sprowadzili. Dodam że moja P10 nie ma klimatyzacji. Teraz znowu go wymieniam i dopinam linki do zdjęć świeżo kupionego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f37ff9c59678a9a3.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e1962051ea3786d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b32c733989dd87ce.html A przy okazji to jak dopiąć te zdjęcia żeby wyświetlały się od razu w poście, bo czegoś nie zakumałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2000 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ... po naniesionym numerze doszli że jednak do P10 taki filtr też jest i mi go sprowadzili. Dodam że moja P10 nie ma klimatyzacji. Teraz znowu go wymieniam i dopinam linki do zdjęć świeżo kupionego A możesz zdradzić ile Cię ta przyjemność kosztowała ?. Bo ja wywaliłem 45 zeta na filtr do P11 z JC i jest takiej jakości, że to raczej był ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Za swój do P10 w ASO dałem 110 zł. Tanio nie jest. Ale zamienników nie znalazłem. Do P11 w ASO z tego co wiem kosztuje ok.80 zł, mój kumpel ostatnio kupował, więc cena raczej w miarę aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brodacz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 A może mógłby ktoś umieścić zdjęcie gdzie dokładnie w P10 szukać tego filtra? Zaglądałem za schowek i nie wygląda jakby tam coś takowego siedziało. Mam auto z 95 r i w tamtym czasie nie było to żadne nowum, chyba że u Japońców bo w Polo jakim jeździłem z 95 r dla przykładu był wyposażeniem standardowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam. Zaglądałem za schowek i nie wygląda jakby tam coś takowego siedziało Tak się tego nie zobaczy. Trzeba wymontować fragment tunelu w którym filtr może być domontowany. Jak już wspomniałem wcześniej, było to na zasadzie dodatkowych akcesoriów. Jeśli ten fakt miał miejsce w ASO, to wewnątrz schowka powinna być naklejona naklejka informująca o tym (o ile gość nakleił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Fotki może uda mi się zrobić. Na razie podaję rysunki z instrukcji montażu w P10 tego filterka na których w miarę dokładnie widać w którym miejscu tunela dmuchawy powinien znajdować się filterek - w tych egzemplarzach w których był on montowany jak wspomniał B12 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ee628da0dfe9bda.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8117c041508fd23c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a8b1098904e907e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerG Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Hi mam pytanie czy ten filtr z ASO da się zamontować w każdej P10. Chodzi mi o to czy musi byc tam jakiś uchwyt mocowanie tego filtra czy też poprostu jak go zamówie w ASO (powiedzieli że za 126 PLN mi go sprowadzą) to wystarczy go tam włożyć i będzie git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi