Gość Marcinoo Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 witam wszystkich!! Mam pytanko jak wyciągnąc przedni reflektor, ale tak zeby sie nie namęczyc. czy musze sciągać zderzak?? jakis debil mi naparkingu wgniutł go i teraz mi swieci metr przed autem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 musisz odkrecic taką blaszke co jest zaczepiona do lampy i przykrecona do pasa przedniego i odpinasz z reflektora te sprezyne co jest tam gdzies zaczepiona - zejdzie b. łatwo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Duzym ulatwieniem jest zdjecie wczesniej atrapy (grilla)... wtedy to juz wszytko masz jak na dloni i bez problemu wyjmiesz go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czeczen Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 cala procedura wyglada tak: najpierw zdejmuje sie grill a potem odkreca sie srube w prawym gornym rogu i na dole tam gdzie w zderzaku jest takie wytloczenie.potem zdjac z przegubu w lewym gornym rogu (lub odkrecic pozycyjne i caly uchwyt w lewym gornym rogu) i wiola reflektor zdjety :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcinoo Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dzięki wszystkim za podpowiedz. Niestety okazało sie ze jest zapieczony silniczek regulacji reflektora. Ma ktos taki na zbyciu?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 rozejrzyj sie na allegro za k10 na części, napewno cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Apropo silniczka regulacji swiatel mijania - regulowane jest jedno czy oba swiatla? U mnie chodzi tylko jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 oba, u mnie juz dawno padly od wilgoci i wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 a jak zamontowac te silniczki jak mam stare lampy kwadratowe , moze je zreanimuje , mialbym regulacje jak przed dzwonkiem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matysssss Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 wtrace troche inny watek odnosnie reflektorów. Mianowicie nie wiem czemu nie wiem jak jaraja mi sie kostki :neutral: chodzi o ta mala plastikowa kosteczke ktora podlacza sie do zaroweczki... sa przytopione a styki cale czarne. W sumie tylko 1 (od czarnego kabelka zdaje sie) nie wiecie czemu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi