Coobcio Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nie ma zaplonu na 4 garze a iskra jest - jedyna opcja to żę wtrsyk nie podaje wachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no nie wiem przekonamy sie jutro lub pojutrze. A drogi taki wtrysk czy cos tam co podaje wache?? [ Dodano: Wto 28 Mar, 2006 ] To juz wszystko wiadomo:( blok lub glowica pekniete i tłok mozliwe ze jest pekniety. Sam blok to koszt ok 6600zł wiec dziekuje bardzo powiedzieli ze bedzie mi sie bardziej oplacac jak sobie kupie nowy silnik gdzies... :evil: Pierd...y złom!!!!!! Ledwie go kupilem a tu juz wydatki rzedu kilku tysiecy złotych. Ps. Jednak Cobcioo nie bedziesz mi robil stozka bo jak narazie to niemam gdzie go zamontowac :? Ps2. Pasuje jakis inny silnik niz ten oryginalny od almery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Marins, no i jak sie sprawa skonczyla? wymieniles cos? silnik? auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 spawa sie zakonczyła nastepujaco. Kupilem nowy silnik za 3500zł + robocizna 500zł z przebiegiem 70 000km niestety licznika nieda rady przełozyc bo nowy silnik jest od hatchbacka a ja mam sedan i niektore czesci sa inne i w tym przypadku wtyczki sa innej wielkosci i niepasuja:( wiec dalej nabijam na stary. Silnik sprawuje sie dobrze, staram sie go mniej katowac ale nadal mam ciezka noge... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 czyli za demontaz starego i montaz "nowego" silnika zaplaciles 500zl za robocizne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 tak 500zł tylko ze on znalazl ten silnik , on go wyjal z tamtej almery przywiozl go na miejsce i zamienil z moim wiec mysle ze niedrogo policzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi