Gość zeusik Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 jak w temacie - piszczy szzcególnie na zakrecie w lewo w prawym tym obciazonym tylnim kole - i to nie zawzse piszczy.. i niejest to chyba łozysko - bo jest to wysoki pisk - nieraz w takt krecącego się koła - co t moze byc? klocki zapieczone czy jak???? acha i kolo sie grzeje - szczególnie klocki sa gorace.. czy to wina recznego? dlaczego szczególnie na zakretach piszczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Podnieś autko i sprawdź czy to na 100% nie łożysko, bo dziwny ten pisk pod obciążeniem, ale czemu pisk a nie chrobotanie. A co do klocków to możliwe, że zapiekł się cylinderek. Najlepiej podnieść auto i kręcić kołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjank Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Miałem to samo - pisk pojawiał sie po przejechaniu kilkunastu kilometrów. W jeździe miejskiej go nie było . Temat rozwiązano - zapieczone klocki na prawym przednim kole :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Łożysko jakby piszczało to wraz ze wzrostem prędkości coraz głośniej by piszczało - jest tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Cobcio własnie gadalismy na gg - nie .. niejest tak a od wczoraj ucichlo - łozysko przerabialemw kadecie wiec wiem mniej wiecej jak to ejst przyjemnie tak jechac - a to chyba klocki zamarzły lub sie przypiekły - ostre hamowanie.. na razie jest git - nic sienie dzieje - nie mialem czasu i checi wczoraj pod autko wchodzic bo kurna snieg i mróz.. ech wiosno przyjdz !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.