Gość Seba7207 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Witam. Chcę przeprowadzić przewód z kabiny do komory silnikowej. Najchętniej z jak najmniejszym demontażem. Czy ktoś z forumowiczów ma jakiś pomysł? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 nie wiem jak w N16 ale w mojej N15 jak otworzysz maske to na sciance grodziowej jest pelno "dziur" zaslepionych gumowymi zaślepkami (przygotowane miejsca np pod klime) wiec jak masz jakas taka wolna to najprosciej tamtedy... albo nadkolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Najlepiej wybierz sobie zaślepke najbliższą miejscu przeznaczenia i wyjmij zaślepkę - przeciągnij ajkiś drut i zobacz gdzie się w środku pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba7207 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Z przodu nie zauważyłem żadnej dostępnej zaślepki. Jest dosyć ciasno, więc zdecydowałem się przeciągnąć przewód przez błotnik, i przez otwór w słupku z przewodami od drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 ja zrobilem tak samo z przewodem od termometru drzwiami i za blotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.