Gość grzesrock Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 dzisiaj mam przeglad techniczy do czego moga sie doczepic???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Do wszystkiego i niczego... - uklad jezdny (amory, opony, hamulce...) - oswietlenie (nie takie zarowki, braki w oswietleniu czy podswietleniu) - brak przegladu gasnicy (corocznie trzeba wykonywac) - ukl wydechowy (spaliny itp...) - ze kolor Twojego ulubionego autka to zielen - a przeprowadzajacy badanie nie cierpi zieleni (bo szpinakiem byl karmiony za dziecka) jak widziesz mozna wymieniac w nieskonczonosc... pewnie nie jeden potrafilby tu dopisac swoje przygody na przegladach technicznych. Przeszukaj forum - nie raz ktos sie na ten temat wypowiadal i szkoda ciagnac ten temat. Ja powiem tak... zawsze przed przegladem technicznym jade do serwisu i za pare groszy sprawdzaja mi to co na przegladzie - wtedy mam pewnosc ze przejdzie (tak robilem z poprzednimi autkami kilkuletnimi) Teraz mam na 3lata spokoj Wszystko zalezy czy osoba przeprowadzajaca badanie techniczne ma lepszy/gorszy* dzien *) nigdy nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 I również sprawdzenie nr silnika i nadwozia Ja w poprzednim aucie miałem pomyłkę i zamiast 5 była 3 przy nr silnika, ale dorwałem diagnostę, który był w brylach z grubymi szkłami i nie mógł doczytać i co rok do niego jeździłem i co rok ja czytałem nr na bloku a on patrzył w dowód. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 I również sprawdzenie nr silnika i nadwozia J nr. silnika juz nie sprawdzaja w nowym dowodzie rej. nr. silnika nie ma :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.