Gość tomek Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Witam.Pytanie dotyczy filtra paliwa a dokładnie jakiej firmy.Chyba że nie robi to większej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Rzeczywiście zapomniałem o najważniejszym-primera 2.0 97r.,gas :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Filtr paliwa raczej nie ma znaczenia jaki, AFAIK byleby wielkość była zbliżona i wlot i wylot tak samo umiejscowione. Moge zasugerować, że do Primery P11 1.6 prawie identyczny jest od Cinkusa albo od Poldka, ale nie pamiętam. Wiem, że jak po kupnie auta podjechałem do sklepu i podałem gościowi numery swojego to powiedział, że to właśnie od któregoś z w/w aut. A że mój silnik zasila LPG kupiłem ten tańszy i 20kkm i wporzo. Aha, chodzi mi o Filtrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Ja do 1.6 zapłaciłem 16zł. :shock: Do sanny płaciłem 45zł. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.