Gość BEDZIEK Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Witam! Mam w Nissanie P10 wycieraczki 48mm ale mi sie wydaje ze powinny byc wieksze ale moze sie myle! jakie Wy stosujecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Witam! Mam w Nissanie P10 wycieraczki 48mm ale mi sie wydaje ze powinny byc wieksze ale moze sie myle! jakie Wy stosujecie?? Po prawej stronie(pasażer) 48 cm to zgodnie z tabelą. Po lewej(kierowca) 53 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Witam! Mam w Nissanie P10 wycieraczki 48mm ale mi sie wydaje ze powinny byc wieksze ale moze sie myle! jakie Wy stosujecie?? Po prawej stronie(pasażer) 48 cm to zgodnie z tabelą. Po lewej(kierowca) 53 cm. A ja mam po stronie kierowcy nawet 55cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BEDZIEK Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 dzięki temat uwazam za zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.