Gość Tomcat Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a co do diodowych postojowek .... ta niebieska poswiata uzyskuje sie przez wlozenie niebieskich postojowek?? Pewnie tak, ale za niebieskie postojówki można dowód rejestracyjny stracić. Nie wolno mieć na aucie żadnego niebieskiego oświetlenia. Niebieski kolor jest zarezerwowany dla pojazdów uprzywilejowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ta niebieska poświata od postojówek na moich fotkach jest to wyłącznie światło diody LED SUPER FLUX jak już wyżej pisałem. One są ultrabiałe - bardzo niska temperatura barwowa. Niebieskie postojówki przynajmniej diodowe mają krwisto niebieski kolor i za to można faktycznie stracić dowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 philips bluevison przy normalnym poborze mocy dają więcej światła od zwykłych żarówek. Mam w dalekosiężnych i w mijania, bardzo dobre światło, białawe, lekko błękitne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maro Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Jeżdże na żarówkach +50% firmy OSRAM od 4lat świecą dużo jaśniej niż zwykłe , z żywotnością jak z każdą żarówką raz długo , raz krócej ale ogólne można wytrzymać . POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 maro pewnie masz silverstar - bardzo dobre żarówki ale dają białe, nie niebioeskawe światło - mam takie w toyocie a kiedyś też miałem w nissanie, ale przeszedłem w nim na bluevision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mufmieM Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Polecam Tungsram - white +60% (nie pamiętam dokłądnej nazwy). Świecą bardzo ładnie, na biało, wyraźna poprawa, a są to standardowe żarówki jak do Primery P10. Żadnych 100W! Dostępne w większości zwykłych sklepów z akcesoriami, np. do Fiata, Skody itp. Cena około 23-25 zł za parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MiRo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 hmmm ja kupilem ostatnio philips all weather i mialy dawac idealnie biale swiatlo z poswiata fioletu a nie bardzo tak jest nie wiem czy to wina kloszy albo jakas scieme ktos puscil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 MiRo: z philipsów niebieskae i naprawdę mocne światło dają tylko i wyłącznie bluevision ultra, warto poszukać kompletu wraz z błękitnymi postojówkami w jednym opakowainu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi