Gość genjusz Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Witam, czy ktos z kolegow posiada w swojej n15 felgi firmy BORBET? interesuje mnie na jaki klucz je przykrecil, wszedzie szukam klucza ktorego zewnetrzy plaszcz jest troche wezszy poniewaz otwor w feldze wraz z glebokoscia jest coraz wezszy i klucz sie blokuje i nie dokreca nakretki do konca? bylem dzisiaj w 3 wulkanizacjach i niestety mieli zwykle krzyzaki ktorych plaszcz zewnetrzny byl tak samo szeroki jak moj seryjny i nie dalo rady przykrecic na maxa. Teraz jezdze z dokreconymi "na sztuke" 3 srubami w kazdym kole i po jednej zabezpieczajacej srubie dokreconej na maxa. PROSZE o porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Zmień nakrętki na klucz 19. Szpilka ma gwint 12x1,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 a moze by tak jedna nasadke kupic i ją zeszlifowac na jakims kamieniu zeby byla węższa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaclaw11 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 ja mam aluski borbet-u i mam to tego taki klucz z 4 koncowkami i jeden wchodzi na styk tam nie rysując powierzchnale idzie kupic aki klucz w sklepie z narzedziami tylko zmierz srednice otworu we feldze i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no wlasnie nakretki 8zl sztuka, myslalem ze przykrece na te od stalowych felg nakretki ale nie moge do konca dokrecic, pozostaje albo zakop nowych nakretek albo jakis klucz o waskim plaszczu, czekam na odpowiedz od gaclaw11, jesli chodzi o wymiar klucza i ewentualnie gdzie taki dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gaclaw11 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ok ale musisz poczekac bo auto mam u blachara i za tydzien go odbiore ale mozesz wziiasc sufmiarke i zmierzyc srednice w alusie i idziesz do sklepu z autonarzedziami i mowisz jak sytuacja wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.