Gość alf Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 a dlaczego najgorsze rozwiązanie? napisałem największy minus N15 :-) bo tak uważam, N15 to bardzo dobre auto, ale gdyby miało z tyłu niezależne zawieszenie to by było jeszcze lepsze!!! takie zawieszenie daje-dla mnie- frajde z jazdy! postaram się więcej w życiu nie kupić już auta z belką skrętną! koszty nie mają znaczenia-przyjemność musi kosztować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 a dlaczego najgorsze rozwiązanie? napisałem największy minus N15 :-) bo tak uważam, N15 to bardzo dobre auto, ale gdyby miało z tyłu niezależne zawieszenie to by było jeszcze lepsze!!! takie zawieszenie daje-dla mnie- frajde z jazdy! postaram się więcej w życiu nie kupić już auta z belką skrętną! koszty nie mają znaczenia-przyjemność musi kosztować :-) koszty nie mają znaczenia, ale przyjemność z jazdy. No to w tej sytuacji kupuje się auto z tylnim napędem, np. BMW. Bo tylko taki samochód daje prawdziwą przyjemność z jazdy. I żaden samochód z przednim napędem takowej nie zapewni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alf Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 koszty nie mają znaczenia, ale przyjemność z jazdy. No to w tej sytuacji kupuje się auto z tylnim napędem, np. BMW. Bo tylko taki samochód daje prawdziwą przyjemność z jazdy. I żaden samochód z przednim napędem takowej nie zapewni. właśnie o takim marzę :-) widzę, że wiesz o co chodzi [ Dodano: 23 Mar 2006, 17:22 ] [koszty nie mają znaczenia, ale przyjemność z jazdy. No to w tej sytuacji kupuje się auto z tylnim napędem, np. BMW. Bo tylko taki samochód daje prawdziwą przyjemność z jazdy. I żaden samochód z przednim napędem takowej nie zapewni. właśnie o takim marzę :-) widzę, że wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 [ Dodano: 23 Mar 2006, 17:22 ] [koszty nie mają znaczenia' date= ale przyjemność z jazdy. No to w tej sytuacji kupuje się auto z tylnim napędem, np. BMW. Bo tylko taki samochód daje prawdziwą przyjemność z jazdy. I żaden samochód z przednim napędem takowej nie zapewni.[/quote] właśnie o takim marzę :-) widzę, że wiesz o co chodzi To akurat nie trudno było się domyśleć. Każdy kto ma jako takie pojęcie o motoryzacji wiem, że przedni napęd nawet nie dorasta do pięt tylniemu. Ale niestety to księgowi rządza przemysłem motoryzacyjnym. I to nie tylko teraz, ale od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 To akurat nie trudno było się domyśleć. Każdy kto ma jako takie pojęcie o motoryzacji wiem, że przedni napęd nawet nie dorasta do pięt tylniemu. Ale niestety to księgowi rządza przemysłem motoryzacyjnym. I to nie tylko teraz, ale od dawna. hmm, poldżerem gożej się jeżdziło nawet w stosunku do tico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi