Gość SERO Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Auto zapala ale niegaśnie prosze o pomoc bo niewiem co sie dzieje nisanek sprawował sie dobrze do dzisiaj i niewiem co mam robic prosze o pomoc autosero@wp.pl nissan sunny 2.0 D n14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 wrzuc piąty bieg i puśc sprzęgło, powininen zgasnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Podejrzewalbym kostke stacyjki, ze nie odlacza zaplonu. Sposob naprawy jest tutaj: Naprawa kostki stacyjki POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axg Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ale po wyjeciu kluczyka kontrolki sie pala ? jesli tak to faktycznie moze byc to przyczyna stacyjki, ewentualnie przekaznika. Jesli natomiast kontroli gasna to moze zawor odcinajacy doplyw paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 zacina się przekaźnik... jak na mój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 stacyjka nie rozlacza zaworu odcinającego tak mi sie wydaje podjedx do elektryka jakiegos nie powinien Cie zrujnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nedvedstu Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Hej! Mój brat miał podobny problem w Oplu Calibrze... i okazało się że auto straciło "mase" i czujniki dostały świra... trzeba przeczyścić mosiężne końcówki, które są przykręcone do blachy... najlepiej papierem ściernym to objechać i benzyną ekstrakcyjną żeby odtłuścić. jedne są koło akumulatora za lampą, a inne w bagażniku... Spróbuj to zrobić może coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.