Gość n15_krk Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 czy kierunkowskaz przedni w N15 jest taki sam przed i po faceliftingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 stawiam że tak i liczę na bonusa że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 inny przed po o tu ładnie widac na jednej z klubowych poliftingowych almerek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 dokladnie sa inne i jak ktos sie chce zamienic to ja chetnie wezme to po lifcie a oddam te przed lampy przednie tez moge oddac a najlepiej na takie jak Gre ostatnio kupił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 MI$, na czym poelga Twój "NEW LOOK PÓŁ NA PÓŁ LIFT bo gdyiesy pryecyzem jak o tzm mowiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 dzieki wielkie chlopaki, nie bylem pewien a poszukam na allegro bo w aso krzykneli mi 260zl wariaty pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 MI$, na czym poelga Twój "NEW LOOK PÓŁ NA PÓŁ LIFT bo gdyiesy pryecyzem jak o tzm mowiles a Ty piles cos?? albo to ja za duzo piwa dzis w siebie wlalem bo nie kminie co do mnie piszesz hehe no byl kiedys post na ten temat ale jak znam zycie to Bombel go wywali bo stary byl... Niestety Złotówa wjechał mi swego czasu w tyleczek i zrobił kuku: trzeba bylo kupic nowe i trafily sie takie po lifcie i teraz w błotnikach są przed liftem a w klapie po lifcie. A wyglada to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 dzieki wielkie chlopaki, nie bylem pewien a poszukam na allegro bo w aso krzykneli mi 260zl wariaty pozdr 40-50zł używany lub zamiennik. znajdziesz bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Panowie i Panie , może ktoś wie jak sie pozbyć tej pomarańczowej bańki z przendiego kierunkowskazu ?? Kiedyś ktos pisał na tym forum jak to zrobić ale nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Panowie i Panie , może ktoś wie jak sie pozbyć tej pomarańczowej bańki z przendiego kierunkowskazu ?? Kiedyś ktos pisał na tym forum jak to zrobić ale nie moge znaleźć a wydlubac sie jakos nie da ? ja mam depo kierunki i da sie je rozlozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alf Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 potrzebuje prawy kierunkowskaz do mojej N15, ale nie wiem, czy mam po lifcie czy przed? na tych zdjęciach co sa wyżej nie mogę się rozeznać? moja N15 jest z 1998 silnik 1.6 , niech ktoś pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 potrzebuje prawy kierunkowskaz do mojej N15, ale nie wiem, czy mam po lifcie czy przed?na tych zdjęciach co sa wyżej nie mogę się rozeznać? moja N15 jest z 1998 silnik 1.6 , niech ktoś pomoze Masz "zegary" z licznikiem kilometrów elektronicznym?? jak tak to na 99% masz te z fotki gdzie kierunkowskaz leży na pudelku DEPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 a sluchajcie tego.... kiedys dostalem w boczek lewy z przodu no i zbilo mi kierunek i panowie w rzeszowie w ASO.... dali mi pojeby kierunek przed liftem:) i teraz mam dwa inne:) oczywiscie wtedy tego nie zauwazylem ale teraz to glupio wyglada:) a ma moze ktos swiatla przeciwmgielne do sprzedania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi