Domiss Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Mam problem, bo potrzebuję przegub wewnętrzny od strony kierowcy do micry K11 z silnikiem 1.3. W związku z tym pytanie, może przypadkiem ktoś z Was wie, czy te przeguby są takie same w autach z silnikiem 1.0 i 1.3? Skrzynie biegów są na pewno różne, ale przeguby nie wiem, a nie dość, że pilnie go potrzebuję, to jeszcze w dodatku nie mam starego do porównania . A do ASO to się nawet boję zadzwonić z pytaniem o cenę nówki (zwykłe sklepy twierdzą, że nie ma zamienników...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=92599235 ... i wszystko jasne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Dzięki. Faktycznie przeguby, przynajmniej wewnętrzne, różnią się pomiędzy modelami 1.0 i 1.3 micry K11. Ja niestety musiałem kupić całą półośkę - bo części musiałem mieć na dzisiaj... Ale i tak dziękuję za odpowiedź. Temat uważam za zamknięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.