INC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Sam filtr powietrza z "puszka" jest, narazie nie zauwazylem zeby sie cos pogorszylo, wrecz przeciwnie, tylko musze na dluzszej trasie zobaczyc, jak cos sie bedzie dzialo to wstawie rure :twisted: pojedz na hamowinie.... bo dupohamownia to lipa... tobie sie moze wydawac bo ladnie buczy a przebieg mocy/momentu skaszaniles az milo sorry ale taka prawda ;] dopiero po hamowni sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KONRAD MILEWSKI Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam jeszcze drobne pytanko czy jest sportowa wkładka do seryjnej pokrywy filtra jaki występuje w mojim autku bo szukałem w paru miejscach i nic wszędzie tylko stożki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jasne że są np. tu http://www.sklepmoto.pl/szuk.php?kat=114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KONRAD MILEWSKI Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Troche kosztuje 42$ to chyba kupię jednak jakiś stożek za 40 dychy na allegro :shock: Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Mam jeszcze drobne pytanko czy jest sportowa wkładka Jasne że jest ale kompletnie nic nie daje, ze wszytkimi przypadkami montarzu "wkladki" do GA14DE jakimi się spotkałem to było jedynie pogorszenie osiągów. Nie ma to jak zrobić nowy dolot. Zresztą kolektor ssacy w rodzinie GA14/16 jest fatalnie skonstulowany - nie wiem co za partacz go wyliczył no dziecko zaprojektowało by lepszy z plasteliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KONRAD MILEWSKI Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 To wynika z tego że powinienem wstawić np. coś takiego: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100014618 Bo jak pisałem kilka postów wyżej rurę mam już poprowadzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 JAkiś taki mały ten filterek... choć do 1,6 się nada spokojnie i do 2.0 N/A też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piko70 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Mam jeszcze drobne pytanko czy jest sportowa wkładka ciach/ no dziecko zaprojektowało by lepszy z plasteliny... No to śmigam po plastelinę do papierniczego i dam swoim krasnalom projekt do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Mam jeszcze drobne pytanko czy jest sportowa wkładka ciach/ no dziecko zaprojektowało by lepszy z plasteliny... No to śmigam po plastelinę do papierniczego i dam swoim krasnalom projekt do zrobienia kup im modeline bo plastelina sie rozciapie... a modeline wygotujesz i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi