Gość wude40 Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Co moze byc przyczyną huczenia (nie jest to stukanie tylko ciągły równomierne buczenie) w lewym przednim kole??? dodam że przy skrecie w prawo odgłos ten w dużym stopniu ustępuje. i drugie pytanie czy jazda z czyms takim staje sie niebezpieczna? i jeszcze jedno pytanko. mianowicie w jakich granicach miesci sie cena przegubu zewnętrznego? jestem posiadaczem micry k11 z góry dziekuje za jakiekolwiek podpowiedzi.... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Ja stawiam na lozysko. Mozna z tym jezdzic, ale jak zacznie sie nasilac to lepiej wymienic, zeby nie zniszczyc piasty kola. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Jak wyzej lozysko ,,sam mialem taki problem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 100% ŁOŻYSKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 a ja sie nie zgodze z poprzednikami- wg mnie to huczy ci łożysko w kółku ale równie dobrze moze ci obcierac jakis kamyk miedzy tarczą a osłoną tarczy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 No dobra panowie nie róbmy już dalej OT, ale raczej według mnie to bedzie łozysko . A temat chyba do .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Prosze o brak kolejnych sugestii, ze to lozysko... chce miec na forum jak najmniej "roboty" Dziekuje! ps. ale to moze byc lozysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wude40 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 dzieki wielkie!!!! jestescie pewni czy to przypadkiem jednak nie bedzie łożysko??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.