Gość Skuter27 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Witam mam taką myśl aby przełorzyć kierunkowskazy w miejsce postojóek i załorzyć pomarańczowe żarówki, tylko postoówki na dole troche by głupio wyglądały, więc czy można jakoś postojóki umieści w lampie głownej tzn jakoś delikatne wywiercić otwór ?? albo zrobić jakoś razem w miejscu gdzie są postojówki włorzyć kierunki?? co o tym myślicie, czekam na opinie i porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 nie ma problemu z tą zamianą tylko wiązki trzeba zamienic i zarówki - tez o tym myslalem tylko ze nie wiem co wlozycdo dziur w zderzaku zamiast kierunków? myslalem o takich wąskich halogenach :roll: w sumie to moze sie za to zabiore jak juz bedzie gotowy mój micrus... a postój to no problem zeby wywiercic otwór w lampie i zastosowac patent rodem z malucha :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 ale wywiercić w bocznej lampie gdzie postojówki ?? miejsce niżęj niż jest żarówka czy w lampie głównej?? a poza tym to musi być troche ostrożne bo klosz możę pęknąć a w główna lampa jest bardzo delikatna i nie mma pojecia gdzie by mogły być tam postojówki ?? bo zmiana kabli to nie problem w tym wypadku tylko usytułowanie tej postojówki eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 a może kierunki przepnij w postojówki, a postojówki przerzuć do przecimgielnych, które włożysz zamiast kierunków w zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 ale postojówki na dole troche by dziwnie wyglądały a poza tym na dole w zderzaku kierunki są pomarańczowe a na postojówki muszą być białe a białych takich płytek nie moge znaleść :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 dlatego lepiej wywiercic te otwory na postojówki w lustrze reflektora gdzies z dolu lub boku i zaadaptowac gumowe wsadki ze 126p a w miejsce kierunków w zderzaku wsadzic takie wąskie prostokątne halogenki "tuningowe" :wink: we wtorek juz bede miec moje Nismo u siebie wiec potem za kilka dni powiem dokladnie jak to wymyslilem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 ok będe czekał a poza tym możesz potestoać otwory na zbitym reflektorze jednak ta małą stłuczka na coś się przyda na małą modernizacje a spsoó na fiata 126 czyli żarówka na gumce w reflektorze tylko z ka ja wezne 2 takie gumki z malucha :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZIAZIK Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam Panowie, ja mam jeszcze jeden pomysł odnośnie tych kierunków i postoji :twisted: napewno kojażycie te hondy CRX z roczników plus minus 1991 które miały niemal identyczne rozwiązanie (postokje obok głównych a migi w zderzaku od frontu) ale jeszcze jedna fajna sprawa, jak włączymy w takiej hondzie postoje i mijania to świecą tak jak w micrach, ale najlepsze jak wtedy damy po kierunkach - zaczynają w zderzaku takie kierunki jak w micrach migać na przemian z postojówkami!! wiadoma recz że po tej samej stronie ale wizualnie jest to BOMBA, tylko jak to zrobić :evil: niestety nigdy sie tą elektroniką nie zainteresowałem....... może jest to jakiś pomysł bo micry mają taki sam układ lamp, tyle że tego sterowani brakuje.. :grin: pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a ja mam wzderzaaku białe kierunki od golfa 1 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 białe kierunki od golfa 1 ciekawe to mi dało do myśłenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksc Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 może zapodaj jakieś foto dużo szpachlowania czy pasowało od razu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 troszke szpachlowania było ,teraz niemam jak zrobic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anita Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 oo akurat poszukuję lewej (tzn. Od kierowcy) postojówki do micry K10, może macie taką do odsprzedania :-))) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 oo akurat poszukuję lewej (tzn. Od kierowcy) postojówki do micry K10, może macie taką do odsprzedania :-))) Pozdrowionka Akurat miałem ale już nie mam... Nowa kosztuje chyba 38 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi