Gość jarki Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Jako że kupiłem swoje słoneczko tylko z jednym pilotem do immobilizera chce zakupić drugi używany i dać do zaprogramowania. Znalazłem na ebay-u taki o identycznych oznaczeniach (trochę kształt inny ale ten jest od Rovera) cena jest drobna ale sama przesyłka z tego co się orientuje już nie, poza tym nie mam w tym serwisie konta. I tu mam prośbę - czy znalazłby sie jakiś grupowicz z Anglii (zdaje się że są tu tacy :smile: ) mogący zakupić to dla mnie i potem "rozliczyć" mnie w Polsce. Szukałem tego pilota u nas i chyba jest nieosiągalny, przynajmniej za taką kwotę i nie w ASO. Link do aukcji Link już poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Przeciez mozna zaprogramowac dowolny pilot,chyba ze sie myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Przeciez mozna zaprogramowac dowolny pilot,chyba ze sie myle. No nie wiem. Rozmawiałem z raczej kompetentnym serwisem gdzie się zajmują takimi rzeczami i gdyby można było to napewno nie odsyłaliby mnie po zakup starego pilota tylko dali jakiś inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.