Gość Zbigniew Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Antena w micrze K-11 nie chowa się i nie wiem jak się zabrać do naprawy. Podejrzewam, że to może być kwesta silniczka. O ile taki tam jest, to gdzie go szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 K 11. A który rok? Ja mam 97 i pierwsze słyszę o silniczku. Jedyna metoda to.. wepchnąć ją do środka. :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Szczerze mówiąc to nie słyszałem zeby w K-11 byl silnicze chowania anteny.Ja bym rozkręcił mocowanie ,pewnie haczy o coś,może o przewód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 tez pierwszy raz słysze zeby K-11 miala silniczek do anteny. Jedyne sposoby to chowana w slupek albo na stale na srodku z tylu dachu! Jak masz ta w slupku to odkrec mocowanie i zerknij co sie dzieje w srodku... moze o cos chaczy lub ktos ci zlamal i wyprostowal i to zagiecie blokuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 popsikaj wd40 może sie rozrusza po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.