Gość pavoolon Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no to czekam na efekty, zapowiada sie obiecujaco 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 wytrzymalem do 2 w nocy.Kosa chyba do 7 rano dlubal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 I Kurde śróbek nie dopasował do kolektora - zaraz ide swój śmietnik przejrzeć to może je znejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 kurde;/szkoda ze nie mogłem wpaść..ale na bemowie sie spotkamy NPT :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No lipa z tymi śrubkami wyszła :cry: w tym piepszonym tesco nic nie było o 3 w nocy :twisted: ... Dziś musi zagadać i ma być jazda probna :!: :!: :!: :!: :!: :!: Mam na tą okazje krate browaru wiec bedzie dziś na grubo... [ Dodano: Pią 31 Mar, 2006 ] Młodzierzowa Turbawka Męski IC osłonięty folią, co by my zimno nie było :wink: Tak wygląda efekt (prawie) końcowy. Zostały pierdoły i kosmetyka :mrgreen: Auto zapali dzisiaj :?: A może jutro :?: To wiedzą tylko najstarsi indianie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Hehe juz ten widok miałem kiedyś przed oczami Teraz zapodasz zamiast tego czarnego kolanka kolanko pod kolor no i męską przeływke załadujesz - to image wzrosnie i to zdrowo. Ps. 1) coś widzę że zapłonu nie cofneliście chłopaki - poprawiać to ale już ! 2) Miedzy turbo a kolektor wydechowy mam nadzieje że nie nanieśliście tak dużo uszczelniacza do wydechów jak między Turbiną a DP ?? [ Dodano: Sob 01 Kwi, 2006 ] Ale ja slepy jestem... Widać jak w morde strzelil ze sekcja centralna jest na odwrót - tu gdzie idzie olej z silnika masz sciek w turbinie, muisz sekcje w turbinie o 180 stopnie obkrecic. Musiż niestety zdemontowac dolot oraz rure co do IC idzi. Następnie odkreć te 6 śrób na klucz 13 co trzymają sekcje centralną w żeliwie wydechowym i wyjmij ją razem z kompresorem a dalej to już wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ciągnie olej :oops: daliśmy ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tak żeby nie było takeigo błędu na przyszłość. Tu wchodzi olej pod ciśnieniem: A stąd olej ścieka do miski olejowej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a mialo byc tak pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Będzie - Przyjade do chłopaków osobiście i im wszystko zrobie, tylko nie mogę dorwać szerokopasmówki, odrazu by się WG załorzylo poprawilo tą oliwe i piz*a na 0,7 bara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 no daliśmy ciała......, walka była do trzeciej rano.... dwie godziny wkręcałem przewód olejowy pod czujnik ciśnienia oleju (uroki małego garażu) byłem przekonany że wlot ma być wiekszy żeby turbina była dobrze dosmarowana..., nic teraz muszę troche odpocząć a po wekendzie poprawiamy błedy KOSA TJUNING GARAGE.... przyjeżdżaj Coobcio bo przede wszystkim będziesz potrzebny do wystrojenia... chyba Akarczma też chce stroić swój wozik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 gdzieś musiało przepalić oliwe :shock: :wink: meski IC :wink: Zaraz dodam jakieś filmiki z odpalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Szkoda że ten dym zasłonił tłumik Ps. Ic nie siedzi z deka za krzywo - czy narazie nie przykręcony jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no chwilowo IC tylko na trytytkach był załapany do odpalenia i jazd próbnych........ dzisiaj będzie już siedział acuator i oliwa będzie dobrze podłaczona, właśnie dorabiam mocowanie do acuatora nie długo drutowania ciąg dalszy......... zobaczymy czy jakiś ciekawy wybuch będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 PS. Ja w swoim starym starym aktaltorze co poszedł dalej w śwait dorobilem regulacje bardzo prostą, poprostu. Noge w aktlatorze ucialem i tak w polowie poczym to co z niego wystawało nagwintowalem no i z wziałem rurkę ktorą w sroku nagwintowałem a jej koniec spłaszczylem w imadle i przewierciłem dziure - sposób na płynną regulacje poziomu doładowania. [ Dodano: Pon 03 Kwi, 2006 ] Dzięki uprzejmości firmy Rally Project mam niezbędny sprzęt do dokończenia twojego projektu, tak więc w czwartek widzimy się w Lublinie i działamy Rezerwój hamownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 padaka Kosy w koncu podaje.i to mesko.nie mam czasu na wrzucanie fotek, bo lansujemy sie na miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 qr** ja tu czekma na efekty a oni sie bujaja po miescie :evil: :evil: no co za ludzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 padaka Kosy w koncu podaje zestrojona?jakie doladowanie ma?Coobcio dał rade jak nie wracacie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 jeszcze nie.bezpieczne 0,3.wlasnie trwa impreza NPT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No czekam na fotki i filmy, wczoraj troche popiłem i jakoś nie moge sobie przypomnieć tego widoku hehe Wpadłem do lublina przypadkowo a przy okazji poskładałem z miłą ekipą NPT z Lublina do końca maszynę, narazie wszytko na tertytkach się trzyma ale podaje Jutro będziee strojenie i Boost UP. W tej chwili Kosa ma wyznaczone zadanie co do doszczelniania kolektora ssacego i dorobienia mocowania między DP a blokiem silnika. Auto jak na takie doladowanie za***iscie się zbeira (od III biegu w zwyż 0,45bara), co ciekawe pełne doładowanie jest osiągane od 2500obr.min. Czekam na filmy i niech coś Kicek od Siebie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Prima kreci sie pięknie 8) dźwięk z bov-a po puszczeniu gazu, czy przy zmianie biegu poprostu powala na kolana :twisted: Cały dzień walki z Coobciem, Akarczmą i Kosą ale udało nam sie i efekty już są :wink: Juz nie moge sie doczekać strojenia i wyników naszej cieżkiej pracy :!: Wczorajszy cieżki dzień zakończyliśmy butelką Bolsika Zaraz wrzuce filmy i fotostory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Gratki i nadal trzymam kciuki za doprowadzenie projektu do szczęśliwego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wypalanie smarów : http://rapidshare.de/files/17251488/wypala...arow_3.wmv.html dolot powiedział papa :roll: http://rapidshare.de/files/17251669/dolotm...22_o_1.wmv.html pssssssssss http://rapidshare.de/files/17251926/psss_2.wmv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 przede wszystkim dziekuje za wsparcie i pomoc, ja niestety mam sporo obowiazkow i w dzien nie moglem robic primy... a w nocy wystarczylo ze zabraklo srubki i d*pa blada.... dlatego tez tak to sie wszystko wleklo szcegolnie chce podziekowac: COOBCIOWI, KICKOWI, SZWAGROWI (SIMIEMU), ZONIE, AKARCZMIE, DZODZOWI, SIONKOWI (MONDEO KILLER KLUB), przepraszam jezeli kogos pominolem auto w koncu milo przyspiesza, jutro strojenie, zobaczymy ile wyjdzie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no pieknie qr** pieknie panowie. jak tylko wroce na chate odpale te filmiki, sam jestem bardzo ciekaw jak to zapodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi