Coobcio Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zapodaje mesko - chyba lepiej jak u mnie przed strojeniem :oops: Teraz Kosa musi jakoś odremontować swoje stosunki z żonką i dalej do Garage bo tylko co tam tyrtytek poszło to świat nie widział Jutro stroimy - ekipa NKP lublin jednoczyć się, trzeba Kosie dociązyć fure żęby wolniej się napędzała to będzia sprawniej szło strojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 prima lata mesko.dzieki chlopaki za impreze,bylo wesolo.a tu kilka fotek,Coobcio przyjechal z koszyczkiem na grzyby,heheee. moja GT podaje gorzej ale daje rade:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No i ostatnia fotka najbardziej ciesząca - wyjazd ze stodoły w pełni sprawną doładowaną primą O f*ck :oops: Jaką ja piękną bójną fryzure miałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a kto to na tym zdjeciu :?: :roll: czyzby nasz kolega Coobcio :?: pojechal do Kosy lepic Padake :?: chyba biedaczek sie zgubil w lesie ale nie traci humoru i zbiera grzyby :!: :-))) zuh chlopak :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hey chlopaki, o ktorej jutro stroicie furke, bo moze jakos miedzy zajeciami bym podjechal. Aha i napiszcie gdzie to bedziecie robic. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a kto to na tym zdjeciu :?: :roll: czyzby nasz kolega Coobcio :?: pojechal do Kosy lepic Padake :?: chyba biedaczek sie zgubil w lesie ale nie traci humoru i zbiera grzyby :!: :-))) zuh chlopak :-))) Obrazek Padłem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie moge podnieść sie z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a kto to na tym zdjeciu :?: :roll: czyzby nasz kolega Coobcio :?: pojechal do Kosy lepic Padake :?: chyba biedaczek sie zgubil w lesie ale nie traci humoru i zbiera grzyby :!: :-))) zuh chlopak :-))) Obrazek nie no Coobcio grzybiArz LOL LOL LOL A gdzie jedziecie na strojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 taki VT to tylko w [edit] Erze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a kto to na tym zdjeciu :?: :roll: czyzby nasz kolega Coobcio :?: pojechal do Kosy lepic Padake :?: chyba biedaczek sie zgubil w lesie ale nie traci humoru i zbiera grzyby :!: :-))) zuh chlopak :-))) Obrazek nie no Coobcio grzybiArz LOL LOL LOL A gdzie jedziecie na strojenie? Jak to gdzie? Na Uliceee :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jak to gdzie? Na Uliceee Coobcio bedzie stroił?No no, powaznie sie zaczyna Niedługo Kuba bedzie mógł otworzyc swoją dzialalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a kto to na tym zdjeciu :?: :roll: czyzby nasz kolega Coobcio :?: pojechal do Kosy lepic Padake :?: chyba biedaczek sie zgubil w lesie ale nie traci humoru i zbiera grzyby :!: :-))) zuh chlopak :-))) jakie niewinne zdjecie PS. gratuluje fury, wiecej filmow 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Dzisaj kolejne fotki po zmaganiach zapewne dojdą. Jakieś 30minut temu z Kosą się ścigalem - nagrane to mamy... Zapierdziela mu to jak wściekłe, na pierwszych dwuch beigach idize nam równo ale jak Kosa zapnie III to tak jakbym ja wcisnął hemulec [ Dodano: Pią 07 Kwi, 2006 ] No przeglądając swoj telefon natknalem się na te fotki pt. parkowanie tyłem: Ps. Kosa troskę roboty Cię jeszcze czeka ale auto już prawie gotowe, przy kolejnej wizycie Boost jeszcze bardziej UP będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Bedzie dobrze Kosa, damy rade... Prima dała ci po d*pie, ale takie są uroki homemadeturbo :neutral: Kosa vs Adaś ...... Adaś po strojeniu, Kosa przed strojeniem :shock: http://www.megaupload.com/?d=0PUL8F3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 O ile dobrze słyszałem akarczma wyżej kręcił, ale różnica konkretna na III. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Adasia Prima GT już się kręci do 7500 zamiast 7100 Ps. Kicek daj jeszcze filmik z mojego pojedynku z Kosą - jak zbieram baty Tym Razem Kosy padaka częściowo wystrojona i nieco większe doładowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Coobcio Grzybiarz vs Kosa http://www.megaupload.com/?d=2K3CJXXY PS. Coobcio pochwal sie co zrobiłeś wczoraj w nocy PS.2 J.ebał piessss jest tylko 3 bieg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Tak ostro zmnieniałem biegi że zgóblem drążek raktancyjny łączacy drążek zmiany beigów ze skrzynią biegów - a mimo wszytko KOSA mnie doszedł i przegonił jak starą szmatę... Gróbo to Podaje, teraz po dostrojeniu aż się prosi żeby sprawdzić się z Akarczmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 pieknie qr** pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 i pomyśleć że to wszystko na ślizgającym się sprzęgle........ przestało dawać rade bo chyba za dużo Nm :twisted: teraz pozostało mi polikwidować nieszczelności które powychodziły w praniu oraz wyciek oleju który mam z powodu popękanej obudowy rozrządu.. :x jak wszystko będzie już sprawne to biore się za hamulce, zawias no i oczywiście w miejsce seryjnego sprzęgła wjedzie spiek...... ale na to potrzeba jeszcze czasu i pieniędzy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 no Kosa obejrzalem filmik i nawet podaje ta moja ciezka prima.gdybym mial zamknieta szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 prima lata mesko.dzieki chlopaki za impreze' date='bylo wesolo.a tu kilka fotek,Coobcio przyjechal z koszyczkiem na grzyby,heheee.moja GT podaje gorzej ale daje rade:-) Obrazek Obrazek Obrazek chcial bym takie grzybki znalezc :D gratulejszyn panowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Joł joł jak tam popraweczki - wysztko już przygotowane pod BOOST UP ?? [ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 ] Byłem dziś w lublinie i obadałem sprawe Kosa czyni postępy, spiek jutro wlatuje i zostaną usunięte problemu z cieknącą oliwą... Męsko będzie. Doprowadz to do końca i bara zapodajemy -musi być wysokoa 13 na bemowie [ Dodano: Czw 13 Kwi, 2006 ] ! ! ! UWAGA ! ! ! ZDJĘCIA WYKONANE APARATEM Z UKRYCIA Kosa do tej pory się nie domyśla skąd mam taki ładny zderzak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 czyja ta choinka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 To moja '"ARA" :razz: A Z tyłu KOSY potworas bez czegoś z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi