VQPower Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 i tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jeśli bedziesz potrzebował pomocy to wal śmiało... Ciesze sie ze w końcu postanowiłeś zrobić coś z gruzem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Powodzenia Kosa, w razie braku rak do pracy mozesz na mnie liczyc. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 hhehe widze że będzie trzeba skąbinować duuuuuużą lodówkę na browar do nowego garażu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nooo piękne wieści! :grin: Nie znam sie wprawdzie zbytnio na mechanice, ale jeśli w czymkolwiek trzeba by było pomóc przy projekcie to jestem do dyspozycji 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Poczatek prac... polowa lipca? To kiedy zaczynasz? W przyszlym roku? Powodzienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No, no duży projekt się szykuje, jak coś trzeba będzie pomóc to ja bardzo chętnie (l00dówkę np. opróżniać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - plany widzę, że męski, czuje motywacje do swojego projektu. Lada dzień kończę inne prace garażowe by wreszcie móc coś zrobić w swojej primie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 6. Wygląd: ma być ładna seria i korek od gazu w zdeżaku i koniecznie naklej 1.6 ... ... czekamy na zdjęcia z przebiegu modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 i koniecznie naklej 1.6 ... Nie, pewnie zostanie diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 bedziesz potrzebowal klucza o 3 w nocy i nie bedzie w tesco wal do mnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 prima w końcu się zesrała, prawdopodobnie panewkę obróciło, ale miało prawo bo olej by ł tak rozrzedzony od paliwa że lał się jak woda co prawda nie udąło mi sie wszystkiego doprowadzić do końca tak jak powinno być i nawet na hamowni nie byłem :oops: , ale z turbo zrobiłem ponad 15 tys km i dało mi to tyle frajdy że hej teraz co następuje: 1. wynajmuje jakiś duży garaż z kanałem na ok 6 mies do roku..... 2. Prima będzie rozebrana na części pierwsze wraz z karoserją, wszystko co powinno być wymienione będzie wymienione, co ma być pomalowane itd itp......... 3. Silnik: remont, zakucie 4. Skrzynia: remont, szpera, może zmiana przełożeń?? 5. Zawiecha: obniżenie o ok 20-30mm, rozpórki przód i tył, hamule z P11GT 6. Wygląd: ma być ładna seria i korek od gazu w zdeżaku 7. Modyfikacje w zakresie zwiększenia mocy: jeszcze do końca nie wiadomo ale ma być 250-280PS i w kit innych rzeczy których teraz nie napisze postaram się wklejać zdjęcia na bieżąco, początek prac połowa lipca Piękny projekt ale coś cicho się zrobiło są postępy jak tak to wklej jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Hehe przejąłem ten wóz w swoje ręce i to na dobre Po krótce powiem tak że będzie mój drugi ale nie co bardziej reprezentacyjny i o wiele mocniejszy dupowozik niż Zielona Kosa pochwal się swoim nowym 200SX i to co w nim zrobiłeś i robić będziesz Ja twoją primę robię na N/A, tłoki z GT, kolektor wydechowy z GT, głowica ze srebrnej i prawdopodobnie 4 przepustnice z jakiegoś motoru... No i wydech ten co jest czyli 2,5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Hehe przejąłem ten wóz w swoje ręce i to na dobre Po krótce powiem tak że będzie mój drugi ale nie co bardziej reprezentacyjny i o wiele mocniejszy dupowozik niż Zielona Kosa pochwal się swoim nowym 200SX i to co w nim zrobiłeś i robić będziesz Ja twoją primę robię na N/A, tłoki z GT, kolektor wydechowy z GT, głowica ze srebrnej i prawdopodobnie 4 przepustnice z jakiegoś motoru... No i wydech ten co jest czyli 2,5" Z niecierpliwością czekam na efekty. P.S...robie pierwsze przymiarki do zakupu Nissana Primery P10 GT... Mam nadzije ze już za jakies 6-8 miesięcy moja nowa primcia zaparkuje pod domciem...(zbieramy fundusze).. KOSA200SX to baaaaardzo męsko....,jako nopwicjusz śledziłem twój projekt z wielkim podziwem i śledzić będe następne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 no to co prawda nie kontynuacja projektu kosy,ale autko znów będzie żyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 o 200sx napisze jak będzie co pisać, na razie zrobiłem standardowe rzeczy...... :diabel2: , docelowo będzie to auto do driftu i dlatego primera zmieniła właściciela, bo przerobienie jej na RWD było zbyt czasochłonne i kasochłonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 już pomyslałem że niezbyt dobrze to autko skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi