Gość rafalbor Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam, jestem posiadaczem Primery 1.8 Kombi 1999-2000. Pewnego razu chciałem coś wiekszego przewieść moim autkiem. Złożyłem tylna kanapę i pozniej okazał sie !!!KLOPS!!!. Zablokował sie pas bezpieczeństwa od strony drzwi i niestety nie mogłem rozłozyć kanapy. Nie wiem co sie dzieje, gdy wziąłem drugie siedzenie i takze sie odchyla to także sie blokują. Ale bez problemu wracaja do pozycji pionowej. Zauważyłem że gdy siedzenie jest w pozycji pionowej to pasy działaja bez zarzutu, gdy lekko sie odchyli; blokują sie. Bardzo prosze o pomoc. Z góry dziekuje. Rafalbor K-lin [ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 18:13 ] Oczywiscie "zablokowała" sie a nie zablobowała. sorrki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eko Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam, jestem posiadaczem Primery 1.8 Kombi 1999-2000. Pewnego razu chciałem coś wiekszego przewieść moim autkiem. Złożyłem tylna kanapę i pozniej okazał sie !!!KLOPS!!!. [ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 18:13 ] Oczywiscie "zablokowała" sie a nie zablobowała. sorrki Nie wiem jak w kombi ale u mnie w p10 sedan sa specjalne blokady na tylniej kanapie po jednej na strone trzeba je tylko przesunac i kanapa sie skalda.Nie wiem moze w kombikach jest inaczej POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ale co ma pas do kanapy - przeciez mozna go z boku zostawic i nie bedzie blokowac...? w sedanie srodkowy pas jest rzaem z kanapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.