Gość Ruda Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 buahaha team maxi - micra a tak serio to team sunny także jest skromnie reprezentowany (4 szt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Szymq!!!! no to wszystko gra ....będzie M&M'sy( sy jak Sunny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No i git - tylko w takim razie komu skopiemy zadki :? Prima Team został :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No i git - tylko w takim razie komu skopiemy zadki :? Prima Team został :twisted: i jeszcze almera team. Ale oni tez są bez szans Tak oto narodziła się zwycięska drużyna :580: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Tak oto narodziła się zwycięska drużyna Plan jest taki : Dziewczyny z Micra Team będą występowały toples, to na bank zdezorientuje przeciwnika i puchar w kieszeni o ile nadal jest MicraMaximaTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Plan jest taki : Dziewczyny z Micra Team będą występowały toples, to na bank zdezorientuje przeciwnika i puchar w kieszeni o ile nadal jest MicraMaximaTeam Niech chłopcy z Maxima Team zagrają jeszcze "Downles" to masz jak w banku ze nikt na boisko z WAmi nie wyjdzie i macie tytuł ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Plan jest taki : Dziewczyny z Micra Team będą występowały toples, to na bank zdezorientuje przeciwnika i puchar w kieszeni o ile nadal jest MicraMaximaTeam Niech chłopcy z Maxima Team zagrają jeszcze "Downles" to masz jak w banku ze nikt na boisko z WAmi nie wyjdzie i macie tytuł ;] jestem ZA , ja z Wami zagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Toples? To po kiego diabła kupowałam koszulkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 do wycierania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Toples? To po kiego diabła kupowałam koszulkę? a nikt juz nie wspominal o konkurencji miss mokrego podkoszulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Toples? To po kiego diabła kupowałam koszulkę? a nikt juz nie wspominal o konkurencji miss mokrego podkoszulka cos czuje ze Ty bys był jedynym uczestnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Toples? To po kiego diabła kupowałam koszulkę? a nikt juz nie wspominal o konkurencji miss mokrego podkoszulka cos czuje ze Ty bys był jedynym uczestnikiem Widze że sie szykują konkurencje indywidualne, Adig już puchar ma w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi