siwy77 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Witam klubowiczow Chcialbym sie pochwalic moim nowym nabytkiem w postaci Nissan Primera P11 2.0 SRi z 97r.,kolor czarny. I tu na wstepie WIELKIE DZIEKI dla klubowicza Maciek78, ktory na moja prosbe obejrzal samochodzik czy warto jest turlac sie 2000km aby go kupic.Nie mylil sie,Warto bylo.Autko jest zadbane, ladnie jezdzi, wszystko ok ogolnie.Teraz moze troche o wyposazeniu.Myslalem ze jak na wersje SRi bedzie lepiej wyposazone ale przymknalem na to oko.I tak: - centralny zamek - wspomaganie kierownicy - poduszka powietrzna x2 - alarm + immobilaizer - klimatyzacja - fotele kubelkowe - halogeny - ABS - alufelgi 15" Teraz kilka zdjec: Zdjecia jeszcze na numerach rzeszowskich, ale juz sa blachy lubelskie.To by bylo chyba na tyle, teraz czekam tylko ok.3 tygodni na dowod rej. i zabieram autko tutaj do UK Cena jaka dalem za auto to 16700 zl.Nie wiem czy to duzo czy malo ale jestem zadowolony.Lakier jest orginalny (potwierdzaja to lekkie zluszczenia lakieru bezbarwnego). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomcat Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Śliczna Primerka, i do tego jeszcze SRi Pogratulować, oby jak najdłużej bezawaryjnie służyła Trafiły Ci się nawet piękne OZ Polaris Ja tylko zmieniłbym ten czerwony kolor podświetlenia zegarów. Zbyt agresywny jak dla mnie, ale to już Twoja decyzja Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ja tylko zmieniłbym ten czerwony kolor podświetlenia zegarów. Zbyt agresywny jak dla mnie, ale to już Twoja decyzja hehe, wlasnie to najbardziej podoba mi sie w tych zegarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 bardzo ładny samochód gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puzon Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ja tylko zmieniłbym ten czerwony kolor podświetlenia zegarów. Zbyt agresywny jak dla mnie, ale to już Twoja decyzja hehe, wlasnie to najbardziej podoba mi sie w tych zegarach i mnie też osobiści podobają się takie zegary na czerwono fajnie to wyglada szerokiej drogi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Kurcze, gratuluje zakupu...... Marzy mi sie taka Primcia .... ale poki co Slonko wiernie sluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ładna ta primerka i niedroga. Czarny kolor mega pasuje do p11. A jak historia auta, sprowadzany czy z salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no ladne ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Super furka :shock: Gratuluje udanego zakupu i zycze spokojniego a zarazem bezawaryjnego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 A jak historia auta, sprowadzany czy z salonu? zostal sprowadzony w zeszlym roku z Niemiec.Typo twierdzi ze jak go kupowal to na szybie bylo pelno winetek, mozna z tego sadzic ze auto latalo po trasie duzo. taki maly OT: silnik zalany jest Shell Helix Racing 10W/60 full synthetic. Z tego co sie dowiedzialem to za ostry (na sahare pasuje) jest ten olej na warunki polskie. Polecaja mi zalac 5W/40. Jak myslicie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No Siwy77 piekne autko. Wpadaj do Lublina za miesiac na zlocik zeby sie pochwalic nowa furka. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primavera Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 congratz . silnik zalany jest Shell Helix Racing 10W/60 full synthetic. Z tego co sie dowiedzialem to za ostry (na sahare pasuje) jest ten olej na warunki polskie. co to znaczy za ostry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ticky Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Szkoda ze zabierasz go do UK :sad: , byłby kolejny SRi w Lublinie. Ale furka na prawde ładnie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ladna furka ,,,,ladny kolor i felusie tez ladne ,,,,chyba swoja przemaluje na czarno ,,,,, :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 witam kolejna p11 SRi w klubie. dobry wybor 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 congratz . silnik zalany jest Shell Helix Racing 10W/60 full synthetic. Z tego co sie dowiedzialem to za ostry (na sahare pasuje) jest ten olej na warunki polskie. co to znaczy za ostry? mialem na mysli ze z takimi parametrami to ten olej nadaje sie bardziej do krajow gdzie upaly siegaja 40 st.albo i wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Najpierw gratki za zakup niech się kręci,a co do oleju jeśli na takim jeżdził w Niemczech,a klimat taki sam to po co zmieniac? A co do podświetlenia mam identyko i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 sliczna Primierka !! czarna !! fadne alusy !! fajnie wygladaja zegary na czerwono !! udany zakup !! zeby teraz dlugo i bezawaryjnie słuzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 sliczna Primierka !! czarna !! fadne alusy !! fajnie wygladaja zegary na czerwono !! udany zakup !! zeby teraz dlugo i bezawaryjnie słuzyła Witam zgadzam sie z ta wypowiedzia, zajefajna furkie, a aluski nadaja mu COOL wygladu. Udany zakup i Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pszczółka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 maly OT w UK sa drozsze samochody niz w PL, ze oplaca Ci sie sciagac go do Anglii? I czy kiera po lewej nie bedzie Ci mocno przeszkadzac? Faktycznie sliczna ta Primerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 tansze sa ale tym nissanem bede jezdzil PL - UK, poza tym nie wiem ile tu bede jeszcze siedzial.Problemow z jazda nie bedzie bo juz kolegi samochodem probowalem wiec bez problemu sie pomyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Bryka spoko, napewno fajnie też pomyka . Nie wiem jak bo też zamieściłbym swoje zdjęcia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Bryka spoko, napewno fajnie też pomyka . Nie wiem jak bo też zamieściłbym swoje zdjęcia :smile: a to wystarczy zerknąc do Mini FAQ http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13486 Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zwiadowca Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 witam jestem od nie dawna w klubie autko śliczne ja też nabyłem tą samą wersje i jestem zadowolony oto fotka mojego samochodu zapłaciłem za niego 7500 plus gaz sekwencja razem ok. 10000 mnie wyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Kolego zmniejsz te zdjęcie bo jest ogromne i nic nie widać :/ a druga sprawa po co odświeżyłeś starego kotleta , do przedstawienia swojego auta jest ten dział : http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/49-projekty-i-prezentacje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi