Gość bernas1977 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Zauważyłem dzisiaj, że jakby sprzęgło coś za późno łapie - jakoś tak za wysoko. Chyba można to jakoś podregulować bez wizytowania superASO z superwykwalifikowanymi mistrzami i megatanimi usługami? Ma Ktoś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tweety Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Jest pokrętło pod pedałem sprzęgła, ale ja tam nigdy nie zaglądałam, więc nic więcej Ci na ten temat nie powiem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A płyn od hydrauliki sprzędła był zmieniany? Jeśli dawno, albo dużo ganiasz po mieście to zacznij od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.