Gość Adam_Sz Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam ponownie ! Gdy wlaczam w moim aucie (Micra 1.0 99') wiecej elektryki, spod klapy silnika slychac nieregularny, 'skrzeczacy' dzwiek (najczesciej jak stoje na swiatlach lub na luzie). Dzwiek znika jak zmniejsze zuzycie pradu, np. z mijania wlacze postojowe i wtedy jest cisza . Wiadomo moze o co z tym chodzi ? Mam sie tym przejmowac czy zostawic w spokoju ? Dzieki za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 masz alarm ?? jak tak to na 99% skrzeczy syrenka od alarmu ze wzgl na to ze spada napiecie i alarm na to reaguje:) nie wiem co na to poradzic bo tez tak mam... moze wiekszy akku... hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 dociągnij pasek na alternatorze- przy większym obciążeniu alternatora pasek zaczyna ci sie ślizgać; jak go podciągniesz to powinno być OK 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mam u siebie to samo co kolega Adam_Sz i zastosuje się do zaleceń LeXaN-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.