Gość olgi Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 samodzielnie....dolewam płynu do spryskiwaczy z biedronki - pewnie dlatego jest to takie przyjemne!!!!! Aha.....Założyłem pokrowiec na kierownicę! Dopóki coś działa to się tego nie wymienia (może poza olejem i płynami ustrojowymi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SantaClaus21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 samodzielnie....dolewam płynu do spryskiwaczy z biedronki ... Duża ta biedronka musiała być :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kreyzol Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 kiedyś jeszcze porwałem się na wymianę kołpaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Antena na dzwonku lepiej wygląda, działa też lepiej - dobra masa. Polecam Lemm 70cm Od około 1,5 roku mam na uchwycie na tylnej klapie kawał bata Lemm AT 1000 czyli 168 cm bat - aż w garażu o nadproże zaczepia zdjęcia z magnesową Sirio są mocno nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kabuz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 - samodzielna wymiana sprzęgła, - oleju w skrzyni, - wymiana podświetlenia zegarów - malowanie tylnych nadkoli po zaspawaniu dziur - wymiana tarczy i klocków tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość overkill Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja mam Almerke od kilku tygodni ale zdążyłem wymienić łączniki stabilizatora drążka kierowniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 -Wymiana czujnika ABS -Konserwacja kompleksowa +pozostale czynnosci eksploatacyjne [ Dodano: Pią 05 Cze, 2009 11:31 ] - wycieraczka tylnej szyby -zatarty mechanizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość overkill Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 I moge dołożyć wymiane świec zapłonowych. NIeługo bede musiał sprawdzić hamulec z tyłu bo nie bierze jeden. Sie okaże co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymex Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 wymiana michy oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi