Coobcio Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Muza na maksa i jazda. Fotki ponizej przedstawiają co się może stać jezeli przez jakiś czas będziemy trzymali gaz w podłodze i bujali się na odcince. SR20DE na full obrotach że więcej się nie nakręci - elegancko odbicia od odcinki ale co tam jedziemy dalej do bólu. Mru mru mru 7800-7700-7800-7700 i tak w kólko... Po pewnym czasie wybija się z rytmu i robi bach... Oto skutki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 czyje to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Po obrotach widać , że Coobcia. To sobie Kuba pojeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 tak właśnie wysadziłem pierwszy silnik :twisted: jeździłem tak okrągły rok... i bummm :? Kupiłem drugi silnik i wytrzymał 600km... Okazało sie że ktoś zapomniał zrobić szlif wału... Teraz mam już trzeci i obstawiam że wytrzyma sezon... ahhh te KJS-y TO MOJ SILNIK... Wysadziłem go na trasie WWA-Lublin, podczas wyścigu który trwał 20min :roll: z P10GT Dokładnie w 9 stycznia 2005 :wink: Na każdym biegu do odcinki i czasem na odcince... Stało sie to na 4 biegu :neutral: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no szkoda;/;/ ehh to nasze zabawki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no szkoda;/;/ehh to nasze zabawki :wink: Bo kupić to trzeba umić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak na poważnie to nikt nie zna dnia, ani godziny :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 podczas wyścigu który trwał 20min z P10GT Teraz ta P10 GT jest do sprzedania - to ta łądna biała KICEK DEWASTATOR THE MOVIE: Part I - "Łapiemy trakcje" http://rapidshare.de/files/17066941/100_0291_5_10.wmv.html KICEK DEWASTATOR THE MOVIE: Part II - "No Kiedy to on pierdolnie" http://rapidshare.de/files/17067440/100_0249_7.wmv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 podczas wyścigu który trwał 20min z P10GT Teraz ta P10 GT jest do sprzedania - to ta łądna biała Biała Ciniaka??? To kiedy to było??? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 a ja tylko zadam pytanie: po co przetrzymywac na odcince? (poza testami glosnosci wydechu:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Odpoweidz jest prosta - Trzeba sprawdzić kiedy silnik odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 podczas wyścigu który trwał 20min z P10GT Teraz ta P10 GT jest do sprzedania - to ta łądna biała Biała Ciniaka??? To kiedy to było??? :shock: Do końca nie wiem czy to ta, ale była bardzo podobna... [ Dodano: Pon 03 Kwi, 2006 a do powodu jazdy na odcince to młodzieńcza fantazja.... już tak nie robie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Do końca nie wiem czy to ta, ale była bardzo podobna... Raczej watpie zeby kolega Ciniak sie zapuszczał w tamte rejony. Wczoraj byłem na jeździ testowej P10 GT, ale to zap...! Szok, normalnie killer! Wrażenie super pozytywne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ciniaka to serja i tak podaje no proszę, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dłuższy pobyt w garażu się szykuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 i tak zakonczyl silnik w 100NXie, a po jakims czasie i caly NX :twisted: ale z tego jak opowiadales Kamil to i tak dlugo u Ciebie przetrzymal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 To był mega szrot... Jak to mówi Coobcio GRUZ :? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi