Gość justus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam. Mam problem, a mianowicie ostatnio zmieniłem opony na letnie (mają już pare lat i są już dość zużyte) i zaczęły występować widoczne różnice przy manewrowaniu (nagle po zmianie większe opory, nie mam wspomagania)??? Na forum znalazłem coś o krzyżaku ale u gościa objaw był postępujący, a umnie nagły po zmiannie opon? A drugie to drżenie kierownicy. Tylko, że to dopiero cud. Samochód stał ok 4 godzin i jak jechałem z prędkością 70 to kierownica chodziła jak diabli, przejechałem 5 km i ustało, nawet przy większych prędkościach. Co to do cholery może być? Dodam, że po kupnie auta jeździłem na letnich jakieś pare setek km i nie było żadnych problemów, później na zimowych też żadnych obiawów. Dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawczynski Marcin Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A przypadkiem nie sa szersze od zimowych to by tłumaczyło ze masz wiekszy opór na kierownicy ( o ile ci wspomaganie nie padło ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 nie, to raczej nie to bo opony mają identyczne rozmiary 175/75 R 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.