Gość psujaut Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 dzięki tee na końcu wcale nie są zbyt małe a jeśli chodzi o dzwięki to postaram się nagrać :twisted: w środku i na zewnątrz jest cicho na wolnych i przy jeżdzie z rodzinką ale wystarczy energiczniej dodać gazu i przytrzymać nieco i już wszyscy wokolo rozglądają się 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Z niecierplwoscia bede czekal na klipa........ale jak bede w Twoim kierunku jechal to dam znac ....bardzo chcialbym to uslyszec na zywo ..juz mi slinka cieknie .... no chyba ze Ty bys kiedys przejezdzal kolo Czestochowy, to daj znac .....Zapraszam na kawke:0 Generalnie wszystkich zapraszam przejezdzajacych przez Czestochowe na Kawke u Szalonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 jedno pytanie ,,,co to za oslonka pod zdezakiem za kolami kolo wydechow masz ,,,,,,,kurde tez bym cos takiego zalozyl bo jak patrze z boku to mi cala rure widac ichcialbym ja trochu zamaskowac ,,,,,,,Chcialem kupic nakladki pod zdezaki do tylu i cholery chca 900$ ,,,trochu zadrogo.....imkabinuje cos takiego zrobic jak ty masz ,,,moze zapodaj fote jak to zbliska wyglada ,,,,,,i jak to zamocowales :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 ,,,co to za oslonka pod zdezakiem za kolami kolo wydechow masz ,,,,,,,kurde tez bym cos takiego zalozyl bo jak patrze z boku to mi cala rure widac ichcialbym ja trochu zamaskowac ,,,,,,,Chcialem kupic nakladki pod zdezaki do tylu i cholery chca 900$ ,,,trochu zadrogo.....imkabinuje cos takiego zrobic jak ty masz ,,,moze zapodaj fote jak to zbliska wyglada ,,,,,,i jak to zamocowales cieszę się ,że to się podoba -bo miałem obawy ,że wyjdzie na wiochę :oops: właśnie to ma służyć do osłony rur przed wzrokiem krytyki jest to wycięty i wyprofilowany kawał z gumy o grubości 3 cm ( z fartucha ściernego używanego w przeładunkach taśmociągowych np: węgiele na statki) jest do gumy przykręcony blachowkrętami kontownik aluminiowy i on dopiero do karoserji(jest w tym miejscu idealnie pasujący kawałek błotnika -->"prożek" 8) jak zrobię fotki to wkleję (w przyszłym tygodniu będę miał aparat , i może nim zrobię klip z odgłosami :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 dobrze to wyglada jak lotka ,,, musze tez takie cos wykabinowac ,tak jak ty masz zrobione ino niewiem czy ja taka gume dostane ...moze jaka blache aluminiowa wytne ,,,,,,albo cos ,,,,,,,u tobie to pasuje bo masz ciemnykolor furki i to sie dobrze komponuje z calym autem.......... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 aaaa to dobrze że nic nie mówiąc o tym powiedziałeś 8) to poczekam na fotki i wtedy podejmę decyzję :mrgreen: [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] nie mogłem się doczekać na fotki i postanowiłem sam coś wymodzić i wyszło tak : Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek :twisted: [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] :twisted: a zwrócił ktoś uwagę na białe kierunki :twisted: [ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ] 8) jeszcze kilka fotek :twisted: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek oo qrwaa jeszcze tego nie widzialem. panie pikne faken pikne. masz jakiegos klipa jak to gra?? zapodaj prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 mam ale nie mogę tu podać bo nie można obejżeć --nie kumam co robię nie tak :? jutro postaram się temu zaradzić :roll: prubka: http://s22.photobucket.com/albums/b318/psu.../maxi%20wydech/ może jakoś sobie poradzisz( -cie) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 mam ale nie mogę tu podać bo nie można obejżeć --nie kumam co robię nie tak :? jutro postaram się temu zaradzić :roll: prubka: http://s22.photobucket.com/albums/b318/psu.../maxi%20wydech/ może jakoś sobie poradzisz( -cie) :oops: bardzo przyjemnie to gra. co masz pod maska?? 2.0 cyz 3.0. masz jakies CAI bo cos tam slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 oczywiście ,że 3.0 i CAI też jest z powietrzem z pod zderzaka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 no jednym slowem good arbait ,,,,fajne klipy ,no i fajnie to gra :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie ukrywam ze zbiera sie to niezle Jesli chodzi o wyglad to nie po mojemu, ale sam napisales - U Ciebie w aucie musi byc po Twojemu. Dobra robota :] odnotowales wieksze spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jesli chodzi o wyglad to nie po mojemu, ale sam napisales - U Ciebie w aucie musi byc po Twojemu. Dobra robota :] odnotowales wieksze spalanie? za niewielkie pieniądze nie da się zrobiś zbyt wiele ale i tak jestem zadowolony z tego co mam-w myśl zasady że jak nie ma się tego co się lubi to lubi się to co się ma a co do spalania to niestety jest więcej bo korci ,żeby cisnąć :twisted: no i klima na prawie maxa zasówa :roll: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Odswierze troche temat Kata. Wszedlem dzisaj pod samochud aby rozejzec sie co i jak ...... zlokalizowalem 2 male katalizatorki + do kazdego po sondzie......... ku mojemu zdziwieniu przy glownym katalizatorze ....tym duzym NIE ma SONDY :< ..... co Wy na to ??? Dodam ze jest to Maxima z 98r wersja Europa A32. Czyzby miala tylko 2 sondy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 jak juz ci pislame na GG. sonda za katem musi byc aby sprawdzac jego dzialanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 sonda za katem musi byc niekoniecznie ja u siebie nimam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 sonda za katem musi byc niekoniecznie ja u siebie nimam masz tylko o tym nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 NO Wacu a co powiesz na to ?? Serwis mi dziisaj powiedzial ze moja Maxima ma tylko 2 Sondy :zdziw: I wedlug komputera i servisowek w Eurpejskich wersjach nie ma sondy przy glownym katalizatorze. Sam jestem w szoku bo jak czytalem wszystkie wypowiedzi to pisaliscie ze sa 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 :galy: :galy: :galy: no i tak powinno byc ze sa 3:galy: :galy: :galy: nie wiem czy ci podeslallme schematy ale poszukaj na nich rear heated o2 sensor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 We wtorek jak auto bedzie w gorze to pstrykne foty..... narazie tylko pzbede sie tych 2 malych gowienek Jak beda foty to bedziecie obstawiac ...czy jest sonda czy nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 :diabel2: :one: buhaha wczoraj robiłem przegląd i w czasie sprawdzania spalim diagnosta powiedział - cytat:"o spaliny rewelacyjne widzę ,że katalizator jeszcze jest sprawny i działa prawidłowo" :diabel: a ja nie mam żadnego kata :diabel: buhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jak w ASO robiles ta diagnoze to wcale mnie nie dziwi Twoja wypowiedz Rewelacyjny Fachowiec - nie ma co ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 nie to nawet nie w ASO -taki punkt jakich wiele w kraju :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 :diabel2: :one: buhaha wczoraj robiłem przegląd i w czasie sprawdzania spalim diagnosta powiedział - cytat:"o spaliny rewelacyjne widzę ,że katalizator jeszcze jest sprawny i działa prawidłowo" :diabel: a ja nie mam żadnego kata :diabel: buhaha swiadczy to tylko i wylacznie o ekonomi i znakomitym spalaniu jakie daje nasz ukochany VQ30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Heh Czy nie robiles tych spalin czasami na gazie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 najpierw na paliwku ,potem na gazie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi