Gość jaceksc Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 witam może ktoś posiada takie foto pod ręką i byłby skłonny się podzielić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 TAK to wyglada u mnie - ramki na zegary w serii nie wystepuja. pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 a tak w mojej p 10 wykoname ze stali nierdzewnej oraz polerka na połysk wszystko własnoręcznie http://img345.imageshack.us/my.php?image=zdjcie143dl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To i ja sie pochwalę http://i41.photobucket.com/albums/e295/tomaszek11/zegary.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lehu-gti Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 super macie te zegary, w takim razie powiedzcie gdzie takie ringi mozna kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja kupiłem na giełdzie w Gliwicach 50zł ale na allegro też bez problemu kupisz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja kupiłem na giełdzie w Gliwicach 50zł ale na allegro też bez problemu kupisz :wink: zgadza sie na allegro sa za 59 zł np. pod nr aukcji (numer 95136428) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksc Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ok. dzięki za pomoc bardzo estetycznie te rameczki wyglądaja. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 bardzo estetycznie te rameczki wyglądaja. A do tego po założeniu od razu czuć, że samochód jakoś lepiej przyśpiesza - no przynajmniej u mnie tak było Tu masz przepis na montaż http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...id=4&tid=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomcat Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Tu masz przepis na montaż http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...id=4&tid=13 Przepis chyba jest nieaktualny. Na tyle, na ile zdążyłem się zorientować, teraz ramki są montowane bezklejowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Tu masz przepis na montaż http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...id=4&tid=13 Przepis chyba jest nieaktualny. Na tyle, na ile zdążyłem się zorientować, teraz ramki są montowane bezklejowo. technika biegnie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Przepis chyba jest nieaktualny. Na tyle, na ile zdążyłem się zorientować, teraz ramki są montowane bezklejowo. Ale sposób demontażu deski rozdzielczej pozostaje ten sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Przepis chyba jest nieaktualny. Na tyle, na ile zdążyłem się zorientować, teraz ramki są montowane bezklejowo. Ale sposób demontażu deski rozdzielczej pozostaje ten sam... No i najwazniejsze ze efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Odświeżam temat Mam pytanie. Co oznaczają te czerwone kreski na prędkościomierzu przy 30km/h i 50km/h :?: Na myśl przychodzi, żeby nie jeździć na V biegu poniżej 50 i IV poniżej 30, ale nie wiem :roll: :?: Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 30 :?: naprawdę nie wiem :roll: 50 zawsze kojarzyło mi się z dozwoloną prędkością w mieście :idea: Natomiast w niektórych autach jest jeszcze zaznaczone 130 czyli max na autostradzie :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nie wierze, że nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 30 :?: naprawdę nie wiem :roll: 50 zawsze kojarzyło mi się z dozwoloną prędkością w mieście :idea: Natomiast w niektórych autach jest jeszcze zaznaczone 130 czyli max na autostradzie :idea: mi tez sie tak kojazy: 30 - max predkosc w "strefie" 50 - max w miescie a 130 to na autostradzie No ale moze jest jakies bardziej logiczne wytlumaczenie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi