Gość Pioter Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Panowie, czy ktoś porównywał? Bo z fotek sądząc pasują.... Ale nie chciałbym umoczyć i kupić czegoś, co i nie będzie potrzebne. A jechać kilkaset km, żeby porównac, to droga zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bla_ZeY Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 W P11 nie pasują więc w P11.144 może być analogicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomcat Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Niestety nie są takie same. Tak jak w P11 mają nieco inny kształt i kąt pochylenia przecięcia dzielącego je na dwie części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioter Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 że je mam. ale ale: czy czyta to ktoś z warszawy, kto zna numer telefonu do "takiego interesu" na rodziewiczówny przy ostrobramskiej? to sklep z używanymi częsciami do nissanów, a z mokotowa nie chce mi sie tam jechać bez sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomcat Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 że je mam. ale ale: czy czyta to ktoś z warszawy, kto zna numer telefonu do "takiego interesu" na rodziewiczówny przy ostrobramskiej? to sklep z używanymi częsciami do nissanów, a z mokotowa nie chce mi sie tam jechać bez sprawdzenia To nie forum ACNC, więc nie pisz początku swojej wypowiedzi w tutule wiadomości, bo dopiero po lądnech wili zajarzyłem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blandman Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 że je mam. ale ale: czy czyta to ktoś z warszawy, kto zna numer telefonu do "takiego interesu" na rodziewiczówny przy ostrobramskiej? to sklep z używanymi częsciami do nissanów, a z mokotowa nie chce mi sie tam jechać bez sprawdzenia Jesli jeszcze nie znalazłes numeru do tego sklepu to (022) 6124898. Mają dośc duży arsenał czesci nowch i uzwanych ale czasem krzycza dużą cene. Warto sie potargowac... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.