Szmiglo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jak ktoś zainteresowany moge wrzucić na jakiś serwer lub wysłać płytkę CD, zajmuje około 120mb przydatna sprawa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falcar Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Potwierdzam rozpiska jest w pdf i daje rady...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yacek13 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jak potrzebne to ja chcę. A do czego konkretnie potrzebne? Czy przy tym samochodzie da się coś samemu zrobić, zwłaszcza jak się jest antytalentem technicznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 tam jest opisane wszystko, ja np. dowiedziałem sie, jak odkrecic obudowe plastikową z drzwi bo wymieniałem sobie jeden element na nowy bo miałem za***iscie porysowany po włamaniu [ Dodano: Sob 08 Kwi, 2006 ] http://www.megaupload.com/?d=FJI283SW przepraszam, że tak długo, ale zawalony robotą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuga Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 dzieki za plik i za mozliwosc uploadu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość papidar11 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam!!! ja jestem zainteresowany, ale nie mam pojecia jak mogę ściągnąć ten plik?? Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ale nie mam pojecia jak mogę ściągnąć ten plik?? klikasz w podany link czekasz az obok napisu megaupload zejdzie do zera licznik sekund "please wait XX seconds" a pozniej w tym miejscu klikasz pomaranczowy X - zamykajac te okienko flashowe i pojawia sie napis "click here to download" wiec klick i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość papidar11 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam!!! Ponownie to ja. znalazłem jak to się ściąga. Dzięki!! Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japa Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Można to jeszcze udostępnic pozdr, Japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 wrzuce wieczorkiem, bo akualnie walcze z choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japa Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nie spieszy się pozdr, Japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkaady Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Czy można już pobrać z jakieś stronki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gajovy Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Również dołączam się do prośby o ponowne wystawienie serwisówki. pozdrawiam Gajovy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 http://www.megaupload.com/?d=ZBG9QVRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japa Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Dzięki za linka pozdr, Japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi