Gość Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam. Mam taki mały problem, dzisiaj w nocy ukradli mi wkłady z lusterek i mam problem z kupieniem drugich bo nigdzie nie moge ich znalezc. Co dzwonie do jakiegos sklepu to mowia ze maja ale same szkla. Moze cos poradzicie gdzie mozna dostac takowe w okolicach Wrocławia bo naprawde nie ciekawie jezdzi sie bez lusterek zewnetrznych. Pozdrawiam Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jezeli juz to kup tylko i wylacznie asferyczne :!: :!: :!: kupowalem tam i jestem zadowolony. roznica w widocznosci w porownaniu ze zwyklymi (oryginalnymi) kolosalna. tu masz LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość korteenis Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Sprobuj wejsc na allegro, tam maja wklady do lusterek. mnie niedlugo czeka kupno calego lusterka, jakis dupek zachaczyl mi o lusterko i musze je teraz wymienic . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekk Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 wiem ze temat był dawno poruszany ale nie wiem jak wymienić lusterko zewnętrzne w sunnym. Dla mnie wygląda na to ze ono jest jakoś wciskane i jeszcze tam wychodzą jakieś 3 kabelki nie wiem co z tym zrobić. bede wdzięczny za instrukcje z gory dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmas Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 wiem ze temat był dawno poruszany ale nie wiem jak wymienić lusterko zewnętrzne w sunnym. Sam wkład wymieniasz tak: Lusterko skierować maksymalnie w górę, tak by móc zajrzeć pod "spód" - są tam dwa zatrzaski, należy je podważyć i wyciągnąć wkład ku górze. Kabelki tam, to podgrzewanie tafli lustra. Całe lusterko tak: Musisz ściągnąć plastik przy lusterku od strony wnętrza (ja nie mam elektrycznych, wiec mam tam języczek do sterowania lusterkim), by to zrobić należy ściągnąć bok drzwi. Po ściągnięciu plastiku zobaczysz 3 śróby - należy je odkręcić i już.. Kable to sterowanie lusterkim + podgrzewanie. Poszukaj na forum "montażu mat grzewczych" - tam są zdjęcia jak "dobrać się" do lusterka Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekk Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Wielkie dzięki za instrukcje !!! Muszę to w końcu zrobić bo po mieście bez lewego lusterka troche źle sie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.