Gość vqsoft1 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 niby norma API GL-4 wiec powinien podpasowac. Jak uwazacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Czy to nie jest czasem full syntetyk? Myślę że na 100% pasuje :wink: Ja zalałem mobilem 75W90 full syntetyk W sklepie był po 46-50 zł a w Gliwicach na giełdzie kupiłem za 115zł 3 litry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Czy to nie jest czasem full syntetyk?Myślę że na 100% pasuje :wink: Ja zalałem mobilem 75W90 full syntetyk W sklepie był po 46-50 zł a w Gliwicach na giełdzie kupiłem za 115zł 3 litry no jest to syntewtyk! wole castrola - mobil zle mi sie kojarzy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 umnie cała nysa na castrolu silnik skrzynia chlodzenie plyn do spryskiwaczy z biedronki hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.