Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

No to pochwale sie nowymi felami ;)

Gość Jordi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Auto wygląda super z felgami.

W przyszlym tygodniu moj saniacz też dostanie nowe kółka.

a moje nowe felgi wyglądają tak

04030513321707gl.th.jpg

mam nadzieje ze sie podobają :?: ;)

MAM Pytania (do Jordi)odnośnie felg:ile płaciłeś za jedną felgę,cały komplet i czy z oponami?i czy trzeba zmieniać armotyzatory z sprężynami(tzn. obniżać)?Kupiłeś te felgi przez jakąś firmę która sprzedaje felgi Alu czy allegro?

Felgi kupilem od znajomego, cena pozostanie tajemnica ;) - sa uzywane

Opony nowe kupione normalnie w sklepie z oponami ;)

Obnizac auta nie musisz, obnizajac auto musisz liczyc sie z strata komfortu podrozowania.

ale zyskujesz na prowadzeniu i i trzymaniu sie auta w zakretach i do tego ladnie wyglada ;)

NaAx, no no swietnie sie prezentuje :) Poprosze o wiecej szczegolow na temat alumek gdzie i za ile no i jakie oponki :)

musze powiedziec ze ladne wasze fele :) ja niemialem tyle szczescia przy zakupie autka bo dostalem takie srednie te fele. :neutral: tylko sie nieprzestraszcie bo to foto bylo robione poznym wieczorem :) :

fdqljs7unt0jcb3ym.jpg

Mnie moje alumki kosztowaly 360 zł :D

Jutro jade po opony i w tym tygodniu wrzuce zdjecia jak wygladają juz na samochodzie.

Pozdrawiam

Bardzo fajne macie fele!!!!!!! Nie znam sie i mam pytanko w związku z felgami.Mogę kupic fajne i tanie felgi od matiza tylko na tych felgach jezdzily opony155 czy zmieszczą się moje opony 175 na te felgi :?: Zgóry dzieki za odp pozdrawiam!!!

Opony napewno wejdą. Ale felgi od matiza to chyba 13", na twojm miejscu bym poszukał przynajmiej 14".

Ale to już twój wybór :wink:

Pozdrawiam

Bardzo fajne macie fele!!!!!!! Nie znam sie i mam pytanko w związku z felgami.Mogę kupic fajne i tanie felgi od matiza tylko na tych felgach jezdzily opony155 czy zmieszczą się moje opony 175 na te felgi :?: Zgóry dzieki za odp pozdrawiam!!!

to z matiza rozstawem srub i et pasuja ?? :| w kazdym razie wszystko zalezy od szerokosci felgi w calach. 175 chyba na 5 lub 5,5 cala

[ Dodano: Sob 08 Kwi, 2006 ]

Opony napewno wejdą. Ale felgi od matiza to chyba 13", na twojm miejscu bym poszukał przynajmiej 14".

Ale to już twój wybór :wink:

Pozdrawiam

wlasnie :) nie rob tego bledu, 14 to minimum, a najlepiej 15 :D :twisted:

[ Dodano: Sob 08 Kwi, 2006 ]

cholera :D czemu jak cos napisze to forum rozwalam :P:P

dzieki za odp!! Wiem ze na 14 albo 15 lepiej by wyglądał ale mam nowe opony 13" :sad: pozdro!!!!

no chyba ze tak... ale to lepiej kup stalowki, bo pozniej jak ci sie zjada opony to kupisz sobie felgi alu 14 lub 15. a felgi 13 ciezko sprzedac pozniej :/ wiem co mowie bo mialem 13 az wkoncu za bezcen poszly bo nie mialem gdzie ich trzymac...

Witam

Tak jak pisałem wczesniej dziś założyłem felgi na samochód, więc wklejam zdjęcia.

Sorry za jakość zdjęć ale robiłem telefonem :neutral:

18rk1.th.jpg

36st.th.jpg

21dh.th.jpg

Prosze o oceny :D

Felgi 15" 7J Et 37

Opony 195/50/R15

Mysle o obniżeniu ale jeszcze nie teraz :wink:

Jordi ile nawaliłeś powierza w opony :?:

Pozdrawiam

Chciałbym się od Was dowiedzieć czy do sunniaczka N14 1.4 16V wejdą felgi 14'' o szerokości 6'' i ET38 oraz czy nie będą obcierać o amorek itp....? fabrycznie są szerokie chyba 5,5’’(a jeżdżę na 13’’ i bodajże ET45). Czekam na odp. (tempo69@wp.pl). Wielkie dzięki! A może ktoś ma fotki takich felg jak wyglądają na nissanku sunny?! Proszę dołączyć do maila. :grin:

Chciałbym się od Was dowiedzieć czy do sunniaczka N14 1.4 16V wejdą felgi 14'' o szerokości 6'' i ET38 oraz czy nie będą obcierać o amorek itp....? fabrycznie są szerokie chyba 5,5’’(a jeżdżę na 13’’ i bodajże ET45). Czekam na odp. (tempo69@wp.pl). Wielkie dzięki! A może ktoś ma fotki takich felg jak wyglądają na nissanku sunny?! Proszę dołączyć do maila. :grin:

Jak wejda 15 calowe o szerokosci 7'' i ET38 i nie obcieraja to z 14-stkami 6J tymbardziej nie bedzie problemu :) Pozdrawiam

wejda wejda, ja mam 7,5 /15" i wszystko gra, wiec tym bardziej 6 calowe wejda