Gość Jorgus Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 :twisted: Witam. Posiadam domenke micra.pl na dzien dzisiejszy podpieta jest pod moj serwis ktorym zajmuje sie w wolnym czasie. prosze nie komentowac tej strony) Szukam pomyslow na stworzenie serwisu o micrze. Jesli mozecie prosze piszcie co mogloby byc na stronie i czy w ogole jestescie zainteresowani. Dla posiadaczy micry zaloze alias mailowy w tej domenie twojanazwa@micra.pl Szata graficzna zajalbym sie sam w wolnym czasie, ale jezeli ktos ma jakies fajne pomysly to chetnie je zobacze. Czekam na Wasze opinie i pomysly. Jesli cos macie wiekszego to na maila remi@micra.pl :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 hehe no całkiem nieżły pomysł a domena najlepsza z mozliwych, bez żadnych bzdetów :razz: Byłoby całkiem nieźle gdybyśmy działali tu na forum, a ne tej stronce stworzyli jakby nieofilcjalny klub micry, myślę że jest duży plus dla ciebie gdyby do tego doszło. Jak na www.micra.com.au - jakieś wyróżniki - naklejki te sprawy, byłoby to coś :grin: możesz liczyć na naszą (przynajmniej moją) pomoc w razie co wal na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Tez moge pomóc,uwazam ze pomysł jest ok!! jak cos to wal na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Panowie. Wstepnie moge Wam zaproponowac taki layout stronki. http://www.micra.pl menu jest przykladowe i na 100% bedzie inne ale juz mi sie nie chcialo zmieniac. :twisted: Co Wy na to? Akceptacja czy negacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Fajne, fajne Mi się podoba Ogólnie elegancko wygląda :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yacek13 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wygląda znakomicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 kozak :!: grafika szok, pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 laaal :shock: :shock: Zdolniacha z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 suuuuuuuuper mnie sie bardzo podoba:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 :shock: :shock: :shock: MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No no... BAJKA BRAVISSIMO :!: Ja się dopisuję (do klubu oczywiście i słów uznania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 :grin: :grin: :grin: :grin: ------------------------------------------------------------- dzieki za slowa uznania. z racji tego ze nie dysponuje duza iloscia czasu termin publikacji sie przesunie, ale wymyslilem cos co niewatpliwie uatrakcyjni serwis i sprawi, ze bedzie niepowtarzalny. mam na mysli stworzenie systemu, w ktorym redaktorzy (osoby ktore sie zadeklaruja do pomocy) bede sami wgrywac teksty i artykuly (nie mam tu na mysli kopiuj wklej z innych stron itp, tylko autorskie teksty). pod kazdym z tekstow i artykolow redaktor sie podpisuje, wiec wypociny nie beda anonimowe. chce stworzyc serwis dla nas przez nas. uwazam ze jak juz cos robic to z glowa. ------------------------------------------------------------- :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No i zrób tak, żeby każdy mógł przedstawić ładnie swoją Micrę, ze zdjęciami, opisem itp. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Juz gotowe. Troche to trwalo i jeszcze troche potrwa zanim skoncze. Zapraszam wszystkich na strone www.micra.pl Wszelkie sugestie mile widziane. Wiecej info http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=32860 Pozdrowionka [ Dodano: Sro 15 Sie, 2007 22:37 ] Z powodu iz link do postu ktory podalem wyzej jest nie aktualny przekleje jego tresc. Serdecznie zapraszam na ukonczony po dlugich mekach serwis o micrusie Na stronie znajdziecie m.in. odnosniki do: - O klubie - Klubowicze - Rejestracja - Aktualności - Modele - Dane techniczne - Wyposażenie - Porady - Galeria - Download - Linki Zachecam do wspoludzialu w rozbudowie strony, do publikacji porad, aktualnosci, do nadsylania zdjec do galerii oraz dobrej jakosci tapet i roznych plikow do dzialu download. Dla osob, ktore sie zaangazuja istnieje mozliwosc zalozenia maila w domenie micra.pl, a dla pozostalych na zyczenie alias w doemenie micra.pl Wiecej informacji na stronie www.micra.pl lub kontakt: klub@micra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No ja już się też zarejestrowałem i mam nadzieje, że serwis będzie się rozrastał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychu_205 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ja tez sie zarejestrowalem i mysle ze wspolnie serwis bedzie rosł w sile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 fajna stronka....<zarejestrowany> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Mi tez sie podoba, juz sie zarejestrowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 :one: tak samo dołączyłem, w kupie siła pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi