Gość jepa84 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam w mojej P10 nie mialem wogole szyb elektrycznych zalozylem dzis na tyl i moje pytanie czy musi byc do tego jakis strownik?? ja tak to gdzie on sie moze miesci?? jak to jest sterowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczetke Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 w mojej p10 miałem korby, założyłem elektryke z sterownikiem ssm-2 proximy umożliwia domykanie szyb i pare innych opcji oto link do sterownika; http://www.proxima.pl/index.php?option=com...2&Itemid=39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jepa84 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja tez mam korby narazie dostalem mechanizmy do tylu zamontowalem je instalacja byla pociagniate zmienilem tylko kostke w slupku ale nie mam jeszcze przelacznikow i nie wiem czy jest sterownik i czy wogole do zwyklego otwieranie musi byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Do szyb z tyłu i prawej przedniej nie ma sterownika, wszystko idzie tylko przez włączniki. Sterownik jest tylko do szyby przedniej lewej i jest on umieszczony w drzwiach kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.