gre Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 akarczma! tnx za wsparcie PozdRowKA All :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ciekawe czy mi bys pyskowal jak ja bym o nia poprosil?? no tak wiec morde w kubel prosze a ty wacku byłbyś taki mądry piszac do Ebaya maile !Chyba ze to sciema :roll: od teraz sam sie z nimi pieprz, bo ja mam ich po dziurki w nosie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ciekawe czy mi bys pyskowal jak ja bym o nia poprosil?? no tak wiec morde w kubel prosze a ty wacku byłbyś taki mądry piszac do Ebaya maile !Chyba ze to sciema :roll: od teraz sam sie z nimi pieprz, bo ja mam ich po dziurki w nosie :!: a ty to kto jestes? buda juz widze jak do nich piszesz , nie bede na ogólnym pisał co sadze o tym dealu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Jutro zamieszczę fotke Paska co mi się z braciorkiem udało zrobić... Sorry żę to tyle Trwało. Ps. kto pierwszy chętny na paseczek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 to moze ja :506: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Sieszput 10 dni roboczych to jak by nie patrzeć daje na 14 normalnych dni plus to co poczta przetrzyma, więc możesz cierpliwie czekać na naklejke, bo jak zamówiłeś to napweno dojdzie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 a gdzie to tak pisze ze to 10 dni roboczych? to z deka sie obijają.no ale coz przyjdzie to bedzie, chociaz dobrze ze kasa przy odbiorze:) Tak poczytalem poczatkowe str. to patrze ze pare osob sie pozarło. A co do komentarza zebym sie owinol w nia i biegał po bemowie to nie jest wart mojej wiekszej uwagi, bo jak dla mnie to to jest glupota.Wrucili po św. i niemaja sie na kim wyzywac to chociaz na necie sie wyszaleja chociaz w pewnym stopniu, i co do komenta ze na naklejke zasloguja wybrane fury to o :-))) :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 witam i ja bym prosił taka naklejeczkę tylko zeby napis był srebrny jak da sie zrobić, a tło czarne lub cos takiego, zeby bło ciemniejseze od napisu. p.s a te naklejki co oferowane sa w sklepie na glwnej stronie to jest to aktualne, bo zamowiłem przed swietami, a było napisane ze w ciagu 5-10 dni roboczych przyjdzie a mineło juz 8 dni i nic niema, moze ktos cos wie na ten temat. a gdzie to tak pisze ze to 10 dni roboczych? to z deka sie obijają.no ale coz przyjdzie to bedzie, chociaz dobrze ze kasa przy odbiorze:) Albo ja jestem ślepy, albo Ty nie wiesz sam co wcześniej piszesz :?: Może czytaj i myśl nad tym co piszesz. A co do naklejki dla wybrańców to kolegą chodzi o to żeby nie jeździł z nią byle wieśniak z poloneza tylko autka z NKP i najlepiej te mocniejsze które mogą reprezentować nasz klub chodźby w SSS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khalad Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam. Ja bym chętnie nakleił taki paseczek na przednią szybę ale nie wiem czy zasługuję no bo co ja biedny żuczek mogę przy waszych wspaniałych maszynach :oops: Jeśli raczycie przyznać mi prawo do takiej naklejeczki to proszę czerwoną z czarnym napisem. A może macie sam napis do przyklejenia bez nalepki.??? to ja bym czerwony napisik chętnie wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 owinol Wrucili owinol kup lepiej słownik ortograficzny a nie naklejke,lepiej na tym wyjdziesz... Sieszput , ja ci swoja odstąpie, nie jestem godzien aby moja stara padaka woziła sie z takim lanserskim naklepkiem ,a tak przy okazji co masz wspólnego z NPT?Bo chyba od niedawna tutaj jesteś? a to że w wieku 19tu lat wpadłeś to miej pretensje do siebie a nie do innych :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zdjęcie zrobione aparatem... Pasek wyszedł tak: Pewno przjedzie jeszcze wiele przemian :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no inny format czcionki obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zastanawiałem się czy nie zrobić napisu Nissan taką samą czcionką jak mam na masce a napis Power TEam taki pisany i do tego pod kontem naklejany... Musimy razem coś wymyśleć żeby było ekstra !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja proponuję coś innego. Pas trochę grubszy- o pare cm. I projekt mniej więcej tak jak poniżej. NISSAN POWER TEAM napisany czcionką Nissana - jedynie konturem białym. Potem jakby w drugiej linijce "by NISSANklub.pl" tak jak w górnej grafie forum. orginał wersja z czerwonym "by NISSANklub.pl" jeszcze z małym bonusikiem i z logo Nissana - zrobione na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja proponuję coś innego. Pas trochę grubszy- o pare cm. I projekt mniej więcej tak jak poniżej. NISSAN POWER TEAM napisany czcionką Nissana - jedynie konturem białym. Potem jakby w drugiej linijce "by NISSANklub.pl" tak jak w górnej grafie forum. Obrazek dobrze mowisz. wodki ci dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ja tak torche offtopicznie co do naklejek klubowych sieszput sie nie denerwuj ja czekalem na swoja chyba dwa mies (wtedy jeszcze nie bylo sklepiku i sie bort tym zajmowal ) i sie doczekalem... solidna firma co do naklejek NPT to 100% racji powinny byc tylko dla tych ktorzy reprezentuja klub w wyscigach na cwiare (zeby pozniej kazdy nie lepil jak napis pioneer na tyle :/) wtedy by byla lipa... ps. czy ja przesadzam z emotami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Xzandafer - Zajefanie to zrobiłeś !! Ide do Garage zdzierać to i na nowo robie, jak możesz to wyślij mi czcionki jakimi to robiłeś na Coobcio@nissanklub.pl - jutro zademonstruje coś fajniejszego Tak się zastanawiam może napis NPT na srebdrno a "by Nissanklub.pl" na biało albo na czerwono ?? Mógłbyś wersje w takich kolorach dla mnie spreparować na szybko ?? [ Dodano: Nie 23 Kwi, 2006 ] ktorzy reprezentuja klub w wyscigach na cwiare Nie tylko na ćwiarę, jal wyleczysz jakiegoś leszcza na drodze to niech widzi że ma doczynienia z dłubanym nissanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Xzandafer za***iście wymyśliłeś te naklejeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Tak czy siak najfajniejsza jest ta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Coobciu moge się z Tobą zgodzić. Jest ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Xzandafer - Zajefanie to zrobiłeś !!Ide do Garage zdzierać to i na nowo robie, jak możesz to wyślij mi czcionki jakimi to robiłeś na Coobcio@nissanklub.pl - jutro zademonstruje coś fajniejszego Tak się zastanawiam może napis NPT na srebdrno a "by Nissanklub.pl" na biało albo na czerwono ?? Mógłbyś wersje w takich kolorach dla mnie spreparować na szybko ?? [ Dodano: Nie 23 Kwi, 2006 ] ktorzy reprezentuja klub w wyscigach na cwiare Nie tylko na ćwiarę, jal wyleczysz jakiegoś leszcza na drodze to niech widzi że ma doczynienia z dłubanym nissanem hej Coobcio to jak przekrocze bariere 100KM w ga14de to moge miec pasek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 INC wystarczy jak kogoś skillujesz byle to nie było CC700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 INC wystarczy jak kogoś skillujesz byle to nie było CC700 skillowalem nowego cifa a narazie to moje sprzeglo sie skillowalo :/ ale wlepe dopiero chce jak przebije 100KM i bede mial na to papier z hamowni ;] (taki moj cel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 skillowalem nowego cifa Ale ze świateł czy stojącego na parkingu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 skillowalem nowego cifa Ale ze świateł czy stojącego na parkingu :?: dobra smiej sie ;] ja nie sciemniam, w czwartek takiego z wlepkami honda plaza, na krakowskiej od wiaduktu na hynka w strone janek... ale nikt nie musi w to wierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi