Gość Mrozu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przecież się wygłupiam, nie mam powodu Ci nie wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przecież się wygłupiam, nie mam powodu Ci nie wierzyć a ja sie nie wkurzam chodzi o fun a nie udowadnianie komus niewiadomoczego i konczymy offa bo nas mod i tak wykasuje peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a mi chyba bardziej podoba sie wersja z flaga "wschodzacego slonca". generalnie fajne by z niej bylo logo mocno "popularne" ale fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 INC wykręcisz na cwairę czas ponizej 17,3 sek a zasłużysz na Pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 INC wykręcisz na cwairę czas ponizej 17,3 sek a zasłużysz na Pasek dobra ;] a narazie moduje i nic nie pytam bo juz wszystko wiem co mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 NO juz pasek na szybie poprawiony, jego wysokość to 6,7cm i dlugość 91cm Tak to wygląda na moim aucie, z bliska niestety nie najlepiej - bo po zrywaniu starego napisu porobily się po nim smugi więc nowy będe robił... Dla przypomnienia to był stary paseczek: A nowy wygląda o tak: Podziękowania dla Xzandafera za kozak projekcik, starałem się z bratem żeby jak najwierniej to wyglądało i chyba się udało - oto dowód: A i żeby nie było że się opeirdzielam przy robocie : W Rzeczywistości wygląda to bardzo lancersko - nie ma dupeczki albo motomaniaka który by się nie obejrzał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi