filipfm Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam, Od dawna zastanawiam sie nad zrobieniem na czarno srodkow lamp przednich. ostatnio trafilem na dwa kolejne autka tak zrobione, z czego jeden ma pomalowane nawet odblysniki postojowek co chyba nie jest zbytnio dobrym rozwiazaniem: Tutaj już odblysnik zostawiony srebrny Wiec wzialem moja peknieta lampke, pomalowalem na czarno to i owo, zrobilem zdjecie, potem chwilka z photoshopem i wyniki widac ponizej: przed: po: I jak wam sie podoba? :mrgreen: Robic czy zostawic serie? 8) Czekam na za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moćk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Mi się podoba, chyba też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość po_co_mi_nick Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja nie widzę w tym uroku... to coś jakby "blenda" tylko od środka... a blenda od zewnątrz ładniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Tak jak juz Ci pisalem - pomysl jest swietny... i szczerze powiem, ze wykonanie rowniez! Maluj srodek na czarno, a ja czekam na instrukcje co i jak, bo mi taki plan chodzil po glowie juz od dawna ;-) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a czym sie różnią te dwa obrazki? zartuje w sumie róznicy duzej nie ma... sam musisz wiedziec czy warto sie bawic w uszkodzenie klosza czy nie bo z tego co sie orientuje to jest z tym troche zabawy ale wazne zebys TY byl zadowolony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A mi się podoba Moim zdaniem fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ja nie widzę w tym uroku...to coś jakby "blenda" tylko od środka... a blenda od zewnątrz ładniejsza... cos takiego ? Chyba wole czarny srodek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No zdecydowanie bardziej mi się podoba czarny środek niż ta blenda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość po_co_mi_nick Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja też wolę czarny środek niż blendę, i czekam na jakąś "instrukcję" to też sobie zrobię :-))) Jeszcze może głupie pytanie, ale jeszcze nie widziałem tego w nocy, czy robi jakąś różnicę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja też wolę czarny środek niż blendę, i czekam na jakąś "instrukcję" to też sobie zrobię :-))) Jeszcze może głupie pytanie, ale jeszcze nie widziałem tego w nocy, czy robi jakąś różnicę?? Nie robi, pomalowane sa elementy nie biorace udzialu w swieceniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Filip, gdyby o mnie chodzilo - pomalowalbym. Wyglada bardziej rasowo niz jakies blendy, ktore maja "prawie" wszyscy. A wiadomo, ze "prawie" robi roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wygląda fajnie. Ogólnie wyrażę się tak TO DO ale pęknięty zderzak wszystko psuje :wink: a i bardzo mi się podobają czarne wloty powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wygląda fajnie. Ogólnie wyrażę się takTO DO ale pęknięty zderzak wszystko psuje :wink: a i bardzo mi się podobają czarne wloty powietrza Taa, zderzaki i przod i tyl mam do wymiany. W takim stanie stalem sie posiadaczem micrusa, i caly czas sie waham czy naprawiac czy kupic (walka kosztow :roll: ) ale jak na razie wynika, ze kupno nowych bedzie niewiele drozsze od naprawy, wiec chyba beda wymienione - najprawdopodobniej na model 2001 :mrgreen: jak znajde kompletne zderzaki (w sensie z zaslepkami i listewkami bo czesto brakuje tych elementow) w dobrej cenie to kupie :twisted: Lampki bede robil zapewne dopiero wtedy, do jak zdemntuje lampy to dostep do zderzaka bedzie lepszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 tez mi sie podoba wiec TO DO. tylko powiedzcie mi czym to malujecie? zwyklym czarnym sprayem czy moze tym od przyciemniania lamp, ktore latwiej mozna usunac - imho? :twisted: :twisted: p.s. macie takie foty z czarnymi lampami tylko k11 przez faceliftingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 tez mi sie podoba wiec TO DO. tylko powiedzcie mi czym to malujecie? zwyklym czarnym sprayem czy moze tym od przyciemniania lamp, ktore latwiej mozna usunac - imho? :twisted: :twisted: p.s. macie takie foty z czarnymi lampami tylko k11 przez faceliftingiem? wersje beta robilem czarnym matowym sprayem akrylowym marki MOTIP. Wydaje mi sie ze ten do przyciemniania lamp sie do tego nie nadaje. Wprawdzie czarnego nie widzialem, ale czerwony pozostaje przejrzysty, wiec czarny pewnie tez nie kryje tak jak zwykla farba. Co do usuwania to taki zabieg jest moim zdaniem nieodwracalny. Tym bardziej ze przed pomalowaniem przydalo by sie zmatowic powierzchnie malowana. I chociaz ogromna wiekszosc zmian w aucie staram sie robic w sposob nieinwazyjny i odwracalny to tutaj chyba nie ma odwrotu :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Przy ciemnym kolorze auta wygląda to nawet ciekawie. Przy takim jak mój jakoś tego nie widzę. Ale gdybym musiał wybierać przyciemnianie albo blendy, to wybrałbym przyciemnianie . Swoją drogą ciekawe, jak by to wyglądało, gdyby te elementy odblasku pomalować na kolor auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 spoko, dzieki za info. mam zielonego ciemnego wiec mysle ze bedzie wyglada za***iscie. jeszcze tylko wsadzic zarowki do migaczy chromowe a nie pomaranczowe i cala lampa bedzie wygladala za***iscie ;] pzdr -------------------------------------------------------------------------------- przypominam o super watku na forum http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=16112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 spoko, dzieki za info.mam zielonego ciemnego wiec mysle ze bedzie wyglada za***iscie. jeszcze tylko wsadzic zarowki do migaczy chromowe a nie pomaranczowe i cala lampa bedzie wygladala za***iscie ;] pzdr Juz zakupione Philips Silver Vision :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Juz zakupione Philips Silver Vision :mrgreen: bogacz sie znalazl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Znalazłem cos takiego http://i3.tinypic.com/w1d7a8.jpg http://i3.tinypic.com/w1d7rm.jpg Jak wam sie podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Znalazłem cos takiego http://i3.tinypic.com/w1d7a8.jpg http://i3.tinypic.com/w1d7rm.jpg Jak wam sie podoba?? Tutaj manual :-) www.mightymicra.co.uk 8) Here's what happens when you over heat the glass! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi