Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

seryjne radio w n16 - a kolor podswietlanie

Gość vqsoft1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po lifcie jest bursztynowe :|:|:|

Nara Modest :shock:

tak bursztynowe i jest zdecydowanie ok

nie przeszkada tak jak wściekłe niebiesko czerwone np jak VW

hm ale czy to co na zdjeciu to jest wzor poliftowego radia ?

Gość bernas1977

Ja mam identycznej radio w klamerce sprzed liftu, podświetlane na niebiesko, nota bene to podswietlenie w tym radiu to rewelacja - w żadnej innej marce tego nie widziałem - wyświetlacz jest czytelny niezależnie od tego czy auto stoi w samym słońcu czy w noc po przejściu bracji Kaczyńskich...

Ja mam identycznej radio w klamerce sprzed liftu, podświetlane na niebiesko, nota bene to podswietlenie w tym radiu to rewelacja - w żadnej innej marce tego nie widziałem - wyświetlacz jest czytelny niezależnie od tego czy auto stoi w samym słońcu czy w noc po przejściu bracji Kaczyńskich...

hm chyba w almie przed liftu nie bylo innego podswietelnia!

mam nadzieje ze radio ktore che kupic tez jest niebieskie!

Ja mam takie samo radyjko w swojej almerce. Kolor podświetlenia jest identyczny jak np. przełaczników od klimatyzacji - jasno błękitne.

po FL calosc bursztyn. mam wersje Tekna - czyli cos ala sport. kokpit z wyswietlaczem N-Form. zintegrowany CD-player Clarion (http://www.erta.ru/base/nissan/cy460.shtml). w N15 mialem podswietlenie niebieskie - ale wymienione ze standardowych bialych. bylo bardziej agryswne. ale bursztynowe tez lubie :).

• 2 tygodnie później...

radyjo na twoim zdjeciu jest z przed liftingu. Trzeba zozebrac uwaga na pokretlo i jego mocowanie. Po rozebraniu mozna zalozyc np kapturki koloru pomaranczowego lub termokurczki co pozwoli na zmanie podswietlenia. Ja nie chcailem do swojeje almerki radia po liftingu wybralem w serwisie ten model zmienilem kolor poprzez kapturki.