Gość donald Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 witam mam n16 wczoraj przy zmianie opona zauwazylem naloty rdzy na zawieseniu przod i tyl belka gersncja koczy mie sie w maju co z tym robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 witam mam n16 wczoraj przy zmianie opona zauwazylem naloty rdzy na zawieseniu przod i tyl belka gersncja koczy mie sie w maju co z tym robic niccc nic nie zorbisz takie cos to norma! zobacz inne fury od spodu po 3 latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 hehe, ktoś tu pisał, że co się przejmować problemami z n16, skoro jest gwarancja. No i kolega się nie musi przejmować. Tylko, że raz to gwarancja na blachę jest długa, ale pod warunkiem dokonywania przeglądów blachy w aso, dwa - działa dopiero wtedy, jak ci przeźre blachę z wewnątrz na zewnątrz. A jeśli nawet tak się stanie, to powiedzą, że samochód był albo powypadkowy, ale dostał kamieniem. i tyle z gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek62 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 witam mam n16 wczoraj przy zmianie opona zauwazylem naloty rdzy na zawieseniu przod i tyl belka gersncja koczy mie sie w maju co z tym robic Raczej nic. W gwarancji jest napisane "Gwarancja powłoki lakierniczej obejmuje pokryte lakierem powierzchnie zewnętrzne elementów nadwozia (bez podwozia) .......". Chyba, że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomson30 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Masz rację podwozie nie podlega warancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.