mimier Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 podepne sie pod temat. mial by ktos wersje z obrotomierzem? bo nigdzie nie moge znalezc... moj mail -- shdy@tlen.pl z gory ziekuje i pozdrawiam! poszło na maila Był niedawno na alledrogo i długo nie mógł znaleźć nabywcy Cena niezła tylko przeważnie prędkościomierze w nich padają i nie każdy będzie chciał kupić uszkodzony licznik na taką kasę :/ ...ale oczywiście łatwo można to naprawić [ Dodano: Pią 02 Sty, 2009 14:09 ] Ps. shdy daj fotkę jak takie niebieskie tarcze się prezentują bo jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Tzn.zegary mam, ale potrzebuje wersje tarcz do wydruku sorka, myślałem, że chodzi o licznik Cena niezła tylko przeważnie prędkościomierze w nich padają i nie każdy będzie chciał kupić uszkodzony licznik na taką kasę Nic mi nie wiadomo, żeby był uszkodzony, sprzedawca ma całkiem dobrą reputację, a te liczniki faktycznie tak już mają w jednym wadliwie działa prędkościomierz w innym wskaźnik temperatury ... hmm... białe tarcze - to może i ja poproszę o pliczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 shdy, albo takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi