Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Klakson i zaciski hamulców.

Gość Ajac

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do kolegów dwa pytania.

Pierwsze jest związane z klaksonem. W moim aucie trzeba użyć sporej siły, żeby klakson uruchomić, a jak już dobędzie z siebie głosu to taki cichy jak ręczny klaksonik w dziecięcym rowerze. Czy to jest norma? Można z tym coś zrobić, tzn. zmniejszyć nacisk przycisku i podgłośnić klakson?

Drugie pytanie banalniejsze. Czym można pomalować zaciski hamulców? To jedyny tuning zewnętrzny na jaki chciałbym sobie pozwolić, ale nie jestem mechaniorem i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać.

Już wszystko wiem -dzięki.

[ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 ]

tzn. nie wiem gdzie znajduje się ten zakichany klakson. Szukałem pod maską , ale albo jestem ślepy, albo ... Pomóżcie koledzy.

W N15 pomiędzy atrapą a chłodnicą - w N16 pewnie tak samo. Jak ci słaby to zamień na podwójny z N15 - mój ryczy jak raniony bawół. Ludzie uciekają jak przed TIRem

W N15 pomiędzy atrapą a chłodnicą - w N16 pewnie tak samo. Jak ci słaby to zamień na podwójny z N15 - mój ryczy jak raniony bawół. Ludzie uciekają jak przed TIRem

ja zapodalem podwojny z palio! jak titne to gosciom wlosy demba staja!

kocham draznic ciecia na wjezdzie do roboty!

podczajam sie na luzie pod szlaban

iiiiiiiiiiiiii

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...